31/5/09

Reflexions protofeixistes després del Triplet


Sempre he estat un amant de la democràcia participativa, d'okupar cases, nacionalitzar el mitjans de producció i penjar els porcs capitalistes dels campanars de barris, viles i ciutats. Però el triplet del Barça m'ha obert els ulls i he vist que hi ha realment uns escollits a qui hem confiar el nostre destí de manera cega i sense cap tipus de temor. No us enganyeu: més de 1000 anys d'història amb els seus Jaume I, Compromís de Casp, 1714, República Catalana, Generalitat, etc, només ens ha portat a ser governats pels socialistes, espoliats fiscalment i havent-nos de despertar amb Josep Cuní. El país necessita amb urgència una ruptura absolutista:

Pep I de Catalunya: De Guardiola s'ha dit i escrit tot menys la puta veritat: que el Pep és un enviat del cel (encara no sé si de Déu o d'una raça extraterrestre superior). No veure que aquest home és l'escollit per guiar-nos és ser un cec i un fill de puta. Però no podem rebaixar la categoria del messies i pretendre que passi per les urnes. Guardiola ha de ser designat Rei Absolut i les seves paraules han de ser obeïdes sense rèplica i perpetuades sobre marbre amb una tinta d'or i sang virginal.

Un nou català: Desenganyeu-vos catalans que perdeu el temps obrint el twitter o tocant-vos amb les xiquetes del YouPorn: tot seria millor si fóssim com Gerard Piqué. Seriem més guapos, més forts, més fiesteros... Ningú aguanta la comparació amb aquesta reencarnació nostrada del mismíssim Apolo. Per això Piqué ha de ser l'encarregat de fecundar a totes les pubilles del país i millorar la raça autòctona. La resta de catalans només podrem follar prèvia vasectomia.

Aquests són els inicis del Moviment Político-social "Triplet". Ja us hi podeu apuntar enviant-me diners i generant alderulls i conflicte social als vostres municipis.

4/5/09

El futbol és així



Davant del que va passar el dissabte a la nit – probablement l’acció catalana més reeixida des de la invasió de Neopatria per part del Almogàvers- el Govern de la Generalitat ha de preparar un conjunt de mesures per situar aquest esdeveniment en els annals de la historia d’aquest país i introduir-les en els anals de tots els madridistes:

1. Que la filosofia Guardiolista sigui tema de Selectivitat.
2. La foto de l’equip serà obligatòria a tots els edificis oficials.
3. Posar al Montseny una reproducció en or i diamants de Puyol petonejant la senyera de 800 metres d'alçada que sigui visible des de qualsevol punt del país.
4. La samarreta del Barça serà l’uniforme obligatori a totes les escoles de primària.
5. Esculpir les cares de Henrry, Puyol, Messi i Piquè a Montserrat com si fos el Mont Rushmore.
6. Legalitzar la clonació de persones perquè cap mig del camp del Barça deixi de tenir el seu Iniesta i el seu Xavi.
7. Designar el Viva la Vida de Coldplay com a segon himne de Catalunya.
8. Finançar que tots els Catalans puguem enviar SMS a coneguts madrilenys per pujar l’autoestima del país.
9. Crear el canal 2-6 de TDT que repeteixi de manera infinita el partit.
10. Ressuscitar a Ramon Muntaner perquè pugui escriure la crònica d’aquesta victòria i sumar-la a les grans cròniques catalanes.

2/5/09

Frases de merda que diuen els polítics (I)


Aquest matí, el Montilla ha inaugurat la nova Ciutat Judicial a l'Hospitalet amb la voluntat que el nou equipament "apropi la justícia al ciutadà". A veure, quina puta merda de frase és aquesta? Algú em pot explicar quin tipus de ciutadà vol que la justícia se li acosti? Teniu molts amics que vulguin ser imputats en causes penals? Als ciutadans normals els agrada que la justícia estigui prendre pel cul de la seva vida quotidiana. I als no normals, els que surten a Callejeros, tampoc els fa gaire gràcia tanta proximitat amb el poder judicial. En tot cas, el President pot adaptar aquesta frase per a futures inauguracions:

Una nova presó
"Volem apropar els ciutadans a les cel·les d'aïllament"

Un nou hospital
"Volem acostar les unitats de cures intensives al ciutadà"

Un nou servei funerari
"Amb aquesta instal·lació, el conjunt de la ciutadania se sentirà més propera als forns crematoris"

Un nou Fòrum de les Cultures
"Aquest esdeveniment permetrà acostar al ciutadà a la... eeeeeehhhh... mmmm... a l'entrada hi ha Fanta i ganxitos gratis"