16/2/10

En defensa de Chatroulette

Del chatroulette només s’explica lo dolent. La gent sempre comenta les escenes més morboses: que si he vist al follamapatxes. Que si l’altre dia un home estava penetrant un enciam iceberg. Que si surt un iaio amb bolquers cantant i ballant. Anècdotes. Casos singulars que ens despisten d’allò realment important.

És cert que a chatroulette hom pot trobar-hi molt pajillero, molt fumeta i molt gilipolles. I també és cert que, després de 10 minuts prement F9, algú podria pensar que el jovent que puja portarà a la humanitat directament a l’abisme. Però és aleshores quan apareixen pantalles com aquesta:



Sí amics, chatroulette també és un espai per a les causes més nobles i per als sentiments de bona voluntat. Desinteresades campanyes com "Show tits for world peace" o "Tits for Haiti" ens demostren que no tot està perdut i que el senzill acte de mostrar els pits a una webcam es pot convertir en ajuda per als més necessitats. La joventut ens ha tornat a donar una lliçó.

2/2/10

Oju, spoiler

Ui, sí... Lost. Tothom està que no caga amb el final de Lost i ja us dic jo que serà alguna cosa com que John Locke es tira un pet i explota l'univers per un colapse de l'espai-temps. Eeeehhhh... o potser no. Potser aquest serà el final de PostLost.