15/12/09

Resolent polèmiques


Cony, tinc feina, em fa mandra i no actualitzo el blog. No passa res, però se m’acumulen temes i he decidit ventilar-los tots amb un únic post. Així és més sostenible i tinc temps per navegar pel youporn.com o per mirar noies sexys desembossant vàters a http://hotchicksplungingtheirtoilets.com .

Barça-Español
La gent discuteix consultant la jurisprudència del Constitucional sobre l’article del Reglament, passant la jugada frame a frame amb la super slow motion i fent la ouija per parlar amb Sergi Albert -que deu estar mort perquè fa temps que no el veig-. La única veritat és aquesta: penal com una casa. Per què? Perquè va caure un jugador del Barça a l’àrea de l’Espanyol. Zanjat i punto.

Canvi climàtic
Ja ho han aconseguit els jipis de merda. Fa fred i ara hem d'escalfar-nos cremant barrils de petroli a les cantonades i matant koales per cobrir-nos amb les seves pells. Ja poden estar contents. A veure si es congelen tots fent cua per entrar a la Cimera de Copenhaguen.

Les consultes del 13D
La democràcia té aquests defectes: Tots guanyen. Tots perden. Cada persona un vot... La realitat és que això dels referèndums va ser un èxit absolut. Això sí, tots faríem més via si ens compréssim uns souvenirs de la Catedral de Burgos i anéssim a buscar a Zapatero i al Rei.

4 comentaris:

Modgi ha dit...

No podria estar més d'acord amb vostè. La consulta soberanista dins l'àrea de l'Espanyol és penal i calefacció.

Dr. Muerte ha dit...

Ara collons! Algú amb capacitat de síntesi ! Tot comprimit i entenedor! Que començo a estar fins els collons de tanta lletrota sense fons que no diu res i que a més entervoleix les nostres vides en les quals ens ha tocat viure mentre d'altres es foten una gran vidorra a costa dels calers que ens foten en impostos i altres mariconades variades que hem de pagar com a pepes perquè si no ens foten a la garjola a menys que siguem en millet que aleshores no passa res i sortim al carrer amb la cara ben alta com si no haguéssim trencat mai un plat i a sobre algú ens obaciona com si volguessin dir-nos que de grans volen ser com nosaltes. I si no són micromachines no son los auténticos.

Josep ha dit...

Com es pot fer un resum de l'actualitat i no parlar de la Belén Esteban?

On collons ha estudiat vostè periodisme!!??

mrpage ha dit...

Quin món m'ha descobert amb aquest link!

Per la resta, d'acord en quasi tot. Però ara és molt tard i no em posaré a discutir amb vostè. Li dono la raó del boig.