8/5/08

Presento candidatura per ser president de FC Barcelona


Jo, que sóc el soci 620 i dos números més, presento candidatura per netejar el club de ganduls, borratxos i fills de puta. Això sí, passo de les signatures, les urnes o de fer debats amb personatges com el Minguella que només poden entrar al Barça per netejar els pixaderos de la Masia. Jo proposo que ens reunim a la sortida del metro Les Corts amb torxes, pals amb "pinxos", tiratxines i altre armament pesat, ocupem les oficines i fem un cop d'Estat. Aquest és el meu projecte:

Secretari Tècnic: Jack Bauer. El seu pla es fer corre a tot Déu com a cabrons i ha assegurat que a qui trepitgi una discoteca se li amputarà un apèndix del seu cos.

Cap dels serveis mèdics: Hannibal Lecter, el caníbal. Ja veureu com cap fill de puta simula dolències o es queda fent recuperació. L'Hannibal ha promès menjar-se (literalment) les lesions dels jugadors.

Entrenador: Jonh McClane. És un tio que va per feina, res de tiqui-tiqui. Domina l'estratègia i els farà currar 25 hores al dia en un ambient infernal.

La pedrera: Canviarem el menú de la Masia per veure si ens surt un jugador que creixi més de 170 cm.

Fitxatges: Ens quedem amb Messi i gent de la casa. Prometo algun argentí d'aquests que li fas ensumar la samarreta del rival i surt a mossegar i rebentar cames. La resta de fitxatges seran africans com el Touré que són els únics que saben córrer.

Culers. Barcelonistes. Tots units farem un cop d'Estat. Sóc el vostre President!

6 comentaris:

Unknown ha dit...

On he de votar?

mrpage ha dit...

Què li sembla Josef Fritzl de segon de John McClane?

Mikel ha dit...

El tema JAck Bauer pinta be , pero no oblidis que tant en Bauer com en McKlein tenen problemes d´alcoholisme i amb els d´en Deco i en Ronnie ja en tenim prou de problemes d´aquest tipus....

Anònim ha dit...

ja està prou bé, però em falta el sargent Hartmann de 3r substituint l'eusebio.

Quimkong ha dit...

Pot comptar amb el meu suport. No sóc soci del Barça, però sí del Caprabo. I això, avui en dia, està molt més ben considerat.

Anònim ha dit...

Vostè és un geni!
Tres colers més com vostè i abandone el meu ancestral agnosticisme futbolero.