4/9/08

Fan de Sarah Palin


Ja fa uns dies que estic currant i sí, pateixo depressió post-vacacional. No és que tingui símptomes raros. No vomito sang per teclejar l'ordinador ni em surten llagues al cos per haver perdut el tacte del banyador sobre la meva pell, és senzillament que em toca els ous estar a la feina quan podria estar fotent-me un ron cooler a l'hamaca d'un cocoter a Antigua i Barbuda. Per sort, el retorn al món terrenal i rutinari ha vingut acompanyat d'una nova figura que il·lumina la meva existència i m'ajuda a suportar aquests dies tant difícils: Sarah Palin.

Sóc fan d'aquesta dona. Amb look de pija fonamentalista i recatada, i amb una familia pretesament perfecte, la Palin té tota la pinta de vestir de cuir a les nits i d'obligar al seu home a ser penetrat per un ós polar mentre ella el fueteja amb una cria de foca. Els jocs sexuals de Bill Clinton són un capítol de High School Musical comparats amb aquesta dona. A més a més, si li toques els ovaris et treu un M16 i t'ametralla el cul amb el carnet de l'Associació Nacional de Rifle a la boca. Que us quedi clar: si Chuck Norris o Rambo fossin transexuals, serien Sarah Palin.

I en mig del debat sobre el finançament, també hauríem d'aprendre d'aquesta exindependentista d'Alaska. Com a alcaldessa va trincar 27 milions de dòlars dels fons federals pel seu poble de 6500 habitants. Aquí haurem de posar màquines tragaperras als dispensaris per pagar la Seguretat Social, mentre ella va aconseguir que la gent del seu poble fos feliç organitzant orgies en jacuzzis plens de Möet Chandon.

És per això que, si fa falta, em postulo per ser el marit de la seva filla en la boda de penalty que s'ha de celebrar abans de les eleccions. I estic segur que la petita Palin encara és verge i pura, i que l'infant que habita en el seu ventre és fruit de la creació i no d'una nit bruta amb algun adolescent-redneck d'Alaska. God Bless America. Palin First.

6 comentaris:

Almogaver ha dit...

Senyors, aprofito el post per recuperar la figura defenestrada de Sr Aznar, ara ho veig clar, abandonaré la causa idependentista i abraçaré obertament la FAES, ara retirat és quan ens dóna el millor d'ell mateix. El Sr Aznar està inseminant Europa!!!!! ell és el model a seguir, primer l'estirada de la Guillén Cuervo i ara la buscona de la ministra francesa, i ell que no perd l'oportunitat. Ja ha saltat la notícia que Rigoberta Menchíú està també prenyada i es sospita del mateix home-mite.

Unknown ha dit...

Jo vull que Sarah Palin porti les negociacions del finançament.

mrpage ha dit...

És la típica senyora americana que me la imagino en una peli porno de MQMF's.

Anònim ha dit...

Porta els cabells llargs, li agraden les dones, li agrada el vi i parla bé dels RAMONES.

Crec que sóc tardoaznarista.

Questionaire ha dit...

A més, em recorda el gran Michael Palin (pel cognom, vaja). I sí, volem un vídeo de MQMF amb la Palin... JA!

envasdevidreilalletnatural ha dit...

De fet, un dels paios del darrera ja té una retirada al Michael Palin...