26/3/09

Gaudeamus igitur, iuvenes dum sumus


Conservo alguns contactes de quan, a la tendra edat de 7 anys, passava informes a la STASI sobre la política de defensa espanyola, la situació del petit comerç català i els punts febles de l'atac en zona del Barça de bàsquet. Gràcies a aquests contactes dins de l’espionatge mundial, he aconseguit uns informes de la TIA i dels serveis de seguretat de Kazajstan sobre els grups d’estudiants radicals que es manifestaran avui amb la voluntat de subvertir la pau ciutadana i rebentar els bars de Les Rambles on serveixen fideuà Paellador. Aquí van els més perillosos:

· Els estudiants de Filologia Eslava i els d’Hermenèutica s’han aliat amb la voluntat de llançar grans clàssics de la literatura universal plens de pols d’àntrax en comptes d'àcars.

· Els d’Econòmiques – coneguts en ambients radicals amb el nom de “Columna Milton Friedman”- dispararan amb tiraxines diferents monedes devaluades del món amb l’objectiu de trencar el cordó dels Mossos d’Escuadra.

· Alumnes de la Facultat d’enginyeria informàtica aposten per la guerra bacteriològica amb floppy discs infectats de virus com el “I love You”, el “Viernes 13” o el “Pakistani Brain”.

· Finalment, l’assemblea d’estudiants de veterinària ha decidit acudir a la manifestació amb gosses, ovelles i truges en zel amb la intenció despertar els instints sexuals dels antidisturbis i desconcentrar-los de la seva tasca de repartir estopa.

Cave canem

3 comentaris:

Josep ha dit...

Els Mossos d'Esquadra són la policia més erudita del Món. Cada dia agafen l'entrepà, el kubotan i van a la universitat.

Unknown ha dit...

Ai, la STASI... Encara recordo l'himne tan maco que li va fer Chimo Bayo...

Modgi ha dit...

Quin fàstic els llibres grogencs i plens de polsim dels grans clàssics de la literatura. I més encara els fetitxistes desviats que els col·leccionen.

Ara sabem perquè alguns policies van infiltrats a les manifestacions. Així no noten les hòsties que els hi cauen.