27/8/09

La grip A és tendència


Sé del cert que agafaré la grip A. Mai m’he pogut resistir a ser arrastrat pels fenòmens de masses i l’H1N1 fa pinta que ho petarà aquesta temporada tardor-hivern. Tots sabem que una hepatitis és més alternativa i que no hi ha res més exòtic i multiculti que un ébola ben portat, però jo sóc un tio senzill i mainstream. En principi, no tinc previst quedar-me embarassat, però això no vol dir que relativitzi els perills d’aquest virus. He buscat per Internet -tothom sap que Google és el metge del segle XXI- set cures per combatre els símptomes gripals i sobreviure:

1) Fregar-se els testicles amb un gripau untat amb all i després enterrar-lo sota la gespa del Camp Nou
2) Injectar-se Coca-cola amb aspirina efervescent i peta-zetas
3) Abstinència sexual
4) Prendre unes pastilles que es diuen Mitsubishi. Una després de cada menjada
5) Una ampolleta d’orina de Txumari Alfaro
6) Afiliar-se al Partido de la Ley Natural i conèixer els secrets de les tecnologies de la meditació transcendental i el vuelo yóguito
7) Visitar al metge de Michael Jackson

PD. Aquest post és d’un medicament. Llegeixi detingudament les instruccions d’us; en cas de dubte consulti al doctor Sebastià d'Arbó o amb el seu xaman habitual.

5 comentaris:

bule ha dit...

No es preocupi per la cura, un cop es posi de moda la gonorrea la grip deixarà de ser "cool" i desapareixerà per sí sola.

javilon5 ha dit...

He de dir respecte el nom de "Grip A" que penso que "H1N1" mola més, sembla el nom d'una droga de disseny i com al cap i a la fi és tracta d'un virus de disseny crec que li escau d'allò més.

En quant a la cura havia sentit que si es descobreix que s'està infectat el que s'ha de fer és fornicar com un conill de granja sense parar... Un moment, no, això no curaria la grip. Crec que m'he confós amb l'agenda política de Berlusconi. Disculpi'm.

En tot cas el dia que hi hagi una cura si algú la penja al You Tube és del tot segur que vosté la trobarà.

Valero Sanmartí ha dit...

Diuen que a Razzmatazz ja no hi entres si no portes pantalons pitillo i un certificat mèdic oficial on consta que estàs infectat.

Modgi ha dit...

Haig d'apendre a fer el vuelo yóguico. NECESSITO el vuelo yóguico! És normal que redueixi la delinqüència, és molt difícil atracar algú amb les cames creuades i el cul a terre.

Josep ha dit...

Encara recordo la competico entre comunitats autonomes, a vore qui tenia també una vaca boja.

Melilla va fracassar.