19/4/10

Propostes per salvar l'Estatut (ei, que potser no cal...)


Que us he d’explicar d’això de l’Estatut que no sapigueu ja. Potser coses com que ens vem oblidar d’un article que legalitzés l’expulsió del pericos, però avui tot això és igual. El fet és que l’Estatut està més paralitzat que Steven Hawking nadant a l'oceà àrtic. L’alternativa correcta, la resposta catalana més sensata, seria sortir al carrer amb barres de ferro rovellat i trons dels gordos per fer una mica de xerinola a l’interior dels edificis oficials de l’Estat, però la democràcia i el Codi Penal ens conviden a quedar-nos a casa mirant La Noria. En tot cas, aquí van tres propostes que podrien ajudar a resoldre el contenciós de l’Estatut sense haver de dependre del Tribunal Constitucional i mitjançant un procediment objectivable:

1) A veure qui té la polla més gran o, en el seu defecte, a guerra de polles: Catalunya presenta a Nacho Vidal que per alguna cosa és fill de Mataró.

2) A veure qui aixeca la pedra més gran: Tots sabem que els bascos porten anys escollint els seus líders amb aquest mètode i que lo d’anar a votar a Euskadi és pur teatre. Pot ser útil de cara a resoldre el conflicte Catalunya-Espanya.

3) A veure qui guanya la Lliga: Si el Barça se l’emporta, quedaria automàticament aprovat l’Estatut. Aquesta solució també implica jugar-nos tot el pressupost de la Generalitat a Miapuesta.com i confiar en Guardiola.

4 comentaris:

Remitjó ha dit...

També podríem veure qui descarrega millor 3 de 9 amb folre. Catalunya presentaria els Castellers de Vilafranca i Espanya un equip format per una fallera, un torero, un costalero sevillà i un xulapo madrileny...

Modgi ha dit...

Jo marco la a), sense comodí del twitter ni res. Els guerrers de la polla són els nous jedais.

També podríem jugar-nos-ho tot als tazos. Ara sembla una tonteria però ves si no flipàvem abans.

Josep ha dit...

Jo proposo fusionar totes tres opcions:

Que el futbol evolucioni cap a hoquei, i que sigui la polla el que faci d'stick. En comptes d'aixecar una pedra, o aixecar una copa, aixequem el Guardiola.
Seguint l'esperit de Miapuesta.com, els articles salvats i els esborrats es triarien per pur atzar.

Anònim ha dit...

Em semblen bé la 1 i la 3. Si utilitzant la 2 ens surt un Patxi López anem arreglats!