14/2/08

Cremem els mòbils del diable


Aquest dies s'està celebrant a casa nostra la concentració satànica més important del planeta: el congrés mundial de mòbils. A nivell de salut, de tots és sabut que aquests eines del diable produeixen càncer i que exploten a la butxaca dels teus panatalons sense avís previ -com si fossin suïcides d'Al Qaeda- espatxurran-te el membre viril. [hi ha gent que no creu que un mòbil pugui explotar. Aquí en teniu una prova. I una altra. I una tercera. ATENCIÓ: Aquesta és una nota amb la voluntat de crear una alarma social injustificada]

Per si fos poc, els mòbils són l'eina del maligne per destruir la institució de la família. Les enquestes ja demostren que són la causa del descobriment de moltes infidelitats que abans es vivien en la feliç ignorància. A qui no li ha passat que li descobreixin SMS creuats amb la monitora de fitnes del gimnàs? A qui no li ha passat d'enviar, sense voler, una foto compromesa a la sogra on se't veu en actitud carinyosa amb la seva altra filla? A qui no li ha passat que la teva xati et faci una vídeollamada mentre estàs practicant sexe en grup a la coberta d'un veler? Aquestes eren coses que es podien fer amb llibertat dins del món de la parella fins que es van inventar els putos trastos aquests.

Però de tota la llarga llista de perjudicis causats per aquesta tecnologia infernal, al Barcelona Mobile World Congress s'ha presentat la ignomínia més gran que qualsevol esser pugui haver creat: un joc de David Bustamante. Els responsables són una empresa anomenada LemonQuest que confio passarà automàticament a formar part de la llista internacional d'organitzacions terroristes.

2 comentaris:

mrpage ha dit...

Espero que el joc sigui el del penjat.

cargol ha dit...

Vol dir que això del Bustamante no és una mena de llegenda urbana? ens volen fer agafar por als mòbils?, és més, no serà vostè del lobby del telèfon góndola?