25/2/08

Volem debats autènticament televisius

Els debats en democràcia són una merda. És l'exponent màxim de teleescombreria. I això passa perquè els planifiquen tecnòcrates de partit en comptes de professionals de la televisió. Tot seria molt diferent si el debats se celebressin a Telecinco o a Antena 3 i el productor executiu fos un italià:

1. Els moderadors serien Jaime Cantizano y Jordi Gonzàlez.

2. El debat es viuria amb llibertat. Els candidats podrien dirigir-se al contrincant en el termes que volguessin, introduint totes aquelles expressions que ajuden a reforçar el missatge. Agafo com a exemple dos moments del debat d'ahir:

Mariano Rajoy a Zapatero: "No me hable de cifras macroecómicas, hijo de puta".
Zapatero a Rajoy: "Usted está mintiendo y me va chupar la polla".

3. Els candidats podrien aportar vídeos gravats en càmera oculta per donar pel sac al contrincant. Mercedes Milà aniria amb l'equip de ZP i Mundo TV amb el de Rajoy.

4. El públic podria enviar SMS i optar a guanyar un pis de protecció oficial.

5. Paral·lelament a la celebració del debat, els caps de llista de totes les províncies haurien de sobreviure a l'illa de Perejil sense res més que banyadors slips i bikinis tanga.

6. Maria Patiño i altres periodistes de renom podrien preguntar als candidats sobre aquelles coses que realment interessen a la gent del carrer.

7. En el tercer bloc del debat entraria una màquina de la veritat que aplicaria descàrregues als testicles dels candidats cada cop que faltessin a la veritat.

8. El debat finalitzaria amb un combat al més pur estil SmackDown. Aquesta seria la única manera sensata i objectiva de decidir qui ha estat el vencedor.

8 comentaris:

mrpage ha dit...

Jo, en canvi, optaria per un debat moderat per Mari Pau Huguet. Els faria fer proves estúpides, portaria la Mariló Casals a tirar les cartes, tocaria els tertulians, etc...

Gran post avui!

Questionaire ha dit...

Dolors Nadal en tanga. Ecs!

set sota zero ha dit...

També podrien posar un telèfon d'aludits i que entressin en directe les mares dels candidats: "le ha llammado hijoputa a mi hijo y eso no se lo consiento, cabronazo..."

Júlia ha dit...

Per no parlar de les connexions amb el backstage on veuríem a algú que ni Déu coneix i el chyron a sota "ZP no sabe que su hermano secreto está aquí y quiere pedirle ser también presidente".

I després proposo "El debate, el debate", que són ex-concursants de Gran Hermano, moderats per Jesús Vázquez, que el diumenge a partir de la una de la matinada debaten a crits sobre el debat electoral.

Jo tot això ho veig. Gran post, imbècil.

Ghandi ha dit...

Ja tenim format! No sé a què cony estem esperant per presentar el projecte. És més, ja veig el canal "El Debate 24h" a Imagenio i Digital+. Si els tenim allà ens estalviem que governin.

cargol ha dit...

Si senyor! ja era hora que algú proposés un debat amb cara i ulls!

I ja tarden a fer els politonos...si quieres apoyar a todos tus amigos, manda POLI ZP al 0000.

Siso ha dit...

Entenc que siguis guionista.... mare meva estas com un llum! pero seria mes divertit, efectivament. Salut!

Quimkong ha dit...

Hi trobo a faltar algun discapacitat de l'Hormiguero fent esclatar bombes nuclears a la cara dels contendents.