9/3/08

Els oblidats en la festa de la democràcia

Nit d'eleccions. Génova. Ferraz. "Permeteu-me donar les gràcies a tots aquells que han dipositat la seva confiança en nosaltres". Per la tele surten barres, formatgets, percentatges i la Terribas que es va posant bruta a mida que avança l'escrutini. Ha guanyat la democràcia. Però com sempre, hi ha víctimes que queden oblidades. Formacions polítiques que han treballat durament i que mai no apareixen en els sondejos de SIGMA 2 ni les veurem en una gràfica de les que ensenya Xavi Coral. Però des d'aquest blog els hem volgut donar l'espai que es mereixen i recollir les seves impressions:


Movimiento Falagista de España
– 60 vots – 0%

“Sí, en primer lloc volem lamentar profundament que no s’hagi produït cap incident destacable durant la jornada electoral. Un Alzamiento Nacional ens hauria atorgat alguna possibilitat d’entrar al Govern”.

Agrupación Ciudadana Independiente de Aranjuez – 75 vots – 0%

“Sense cap mena de dubte, ens hem vist molt perjudicats per la bipolarització d’aquesta campanya electoral”.

Nosaltres Som – 97 vots – 0%

“Tot sembla indicar que no hi ha hagut pucherazo. Sí, som 97”

Asamblea de Votación Electrónica – 129 vots – 0%

“A l’espera de fer una anàlisi detallada de les dades, sembla ser que els nostres electors han preferit jugar al World of Warcraft i mirar pàgines guarres en comptes de baixar a posar papers en urnes com si fossin uns primitius. I ara m’ha de perdonar que ja fa 2 minuts que no actualitzo el Twitter.”

Partido Alianza Iberoamericana Europea – 151 vots – 0%

“Bé, encara és molt aviat per fer valoracions. No ens volem precipitar perquè tenim confiança que l’escrutini del vot per correu ens permeti entrar al Congrés amb grup parlamentari propi”.

4 comentaris:

Questionaire ha dit...

Cara: Ciutadans, 0 points.
Creu: Rosa Diéz, 1 escony.

Unknown ha dit...

No s'enganyi: Rosa Diéz és Albert Rivera amb perruca.

mrpage ha dit...

Al poble on estiuejava, fa anys, un veí es va presentar per el partit de Ruiz Mateos i no el va votar ni sa mare. Literalment. Només va treure un vot. Sa mare deuria votar al Pujol... Qui sap...

Pansete ha dit...

De fet, jo mateix sóc secretari general del partit "Coprofagia i democràcia" i no vaig votar-me.