28/3/08

El robatori del segle


Des de l'atracament al Banc d'Espanya que no ens trobàvem davant d'un cas tant esfereïdor. Segons s'ha denunciat avui, algú ha robat còpies de les cançons del nou àlbum de Loquillo que ha de sortir a la venta el proper mes d'abril. El CSI, la CIA, James Bond i la senyora Flecher estan treballant amb diverses hipòtesis:

- Que darrera del cas s'hi amagui Bin Landen. Sembla que s'han trobat uns papers que demostrarien la voluntat d'Al Qaida de construir un aeroplà amb amplificadors gegants per recorre l'espai aeri europeu amb la musica de Loquillo a tot drap. En cas de portar-se a terme tal atrocitat estaríem parlant el pitjor atemptat terrorista de la història.

- Que s'hagi creat una fracció radical de l'ONG Save The Children disposada a delinquir per salvar les oïdes dels tendres infants.

- Que l'autor de la sustracció sigui Kevin "er chungo", un conegut quillo de la zona que podria haver confós el CD amb l'últim treball de Camela. A primera hora del matí ha estat trobat mort al seu domicili després d'ingerir 47 pots de pastilles Juanola amb calimotxo.

A falta d'una resolució definitiva del cas, des d'aquest blog volem expressar la nostra total confiança en la ineficàcia de les forces de l'ordre perquè no recuperin els originals. També esperem que es faci justícia i que a ningú se li ocorri penjar les cançons a Internet. Prou merda tenim amb l'últim disc de Mariah Carey.

3 comentaris:

lefobserver ha dit...

PLEASE
CAN YOU ENTER IN MY BLOG IN ORDER TO TAKE THE FLAG OF YOUR COUNTRY AND IT IS WRITTEN IN MY MAP OF VISITORS?
THANK YOU
lefobserver.blogspot.com

Unknown ha dit...

Ha estat el timbaler del bruc, fosc justicier catalanoindependentista que vetlla perquè tota la música que soni en aquesta contrada sigui cantada en la llengua de Verdaguer, tal com fa temps que ve denunciant Loquillo.

sic

Questionaire ha dit...

Home, precisament acabo de fer un comentari al meu bloc sobre aquest tema... Avui sembla que es pot respirar millor i tot.