18/5/08

Paraules del President

He seguit amb deteniment les paraules del president Laporta a TV3. Per tots aquells que no l'heu pogut veure, aquí us deixo un resum que he elaborat manipulant i reordenant les frases del president amb la única intenció de trobar un sentit a la situació que viu el Barça. Aquí va:

"Durant aquest cicle, amb el Txiki baixem al vestidor a compartir els moments aquells. Jo anava amb una altra intenció, però no hem tingut moments de tranquil·litat. És un home que li tinc un aprecii, un afecte... però a la vida, de vegades, les coses no surten com vols. Comprengui que era difícil d'aixecar. Acumulo una pressió difícil de suportar. La veritat es que no em reconec... dos episodis en cinc anys... molt malament.

Buscant forces per no ensorrar-me, insisteixo. Tenia la il·lusió de tornar a ser el millor. Havia de tenir una nova oportunitat. Al Pep l'havíem vist, es va posar a la nostra disposició. És un home extraordinari, un home de prestigi. En Johan és un fervent seguidor d'en Pep. Confiem en les seves capacitats professionals i he de dir que la relació és excel·lent de la forma com s'està produint. Va obrir la llauna.

Ara puc dir que es un home de sang, que es fa estimar. Tenim una historia molt maca. Ell és un professional, però totes les despeses estan justificades. I si alguns culers s'han sentit ferits en la seva sensibilitat, només puc dir que ens estimem."

Joan Laporta

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Val la pena patir pel futbol?

Amb el que costa una entrada al Barça, et pots pagar un bon sopar. O unes copes.

mrpage ha dit...

El Johan, el putu Johan.