18/7/08

Barcelona LOVE Núria Feliu


Com cada any (cada putu any) arriba el tal Bruce Springsteen a Barcelona i ja tenim portades, mínuts de tele, el Camp Nou ple i en Manel Fuentes més dur que s'hi hagués fotut quinze Viagras. I dilluns tothom dirà que Barcelona i el Boss tenen una relació especial, que és un amor que ve de lluny, una química... de merda! basura! propaganda imperialista.

Núria Feliu: això sí que és una artista. Amb més de 40 discos, s'ha patejat tantes festes majors com la Plateria i la Salseta junts. Una diva de la cançó. Elegant, enlacada, eternament jove i que ha sabut reinventar-se a sí mateixa amb treballs com Els Óscars de la Feliu o Amb un aire country. No va nàixer als USA. No es fot fins al cul com l'Amy Winehouse. No ensenya el xirri quan va de festa com la Britney Spears. No és una raruna com la Bjork. Núria Feliu és una SENYORA. Una artista. Per això us deixo aquesta magnífica interpretació de Parole, parole de la reina de Sants i l'Albert Closes. Si l'escoltés el paio aquest de New Jersey deixaria la guitarra i ens estalviariem reviure aquest putu dia de la marmota que patim amb el BCN LOVE BRUCE.

6 comentaris:

mrpage ha dit...

Gallina de piel a l'escoltar la diva.

Anònim ha dit...

De Sants són el Josep Carreres, la Montserrat Caballé, la Núria Feliu i els Ràbia Positiva.

Quin és el comú denominador artístic?

Zincpiritione ha dit...

Sisenyó! Per tot aixòs i per moltes altres coses, la Núria ha d'arribar a Presidenta d'aquest país nostre! Nem per fenya!

. ha dit...

doncs jo sempre he trobat que la dona és una mica pesada i certament vividora... només la veig a tv3 fent-se la diva i la veritat és que cansa. ha fet res d'interessant en la seva vida, a part d'interpretar cançons d'altres?

Júlia ha dit...

Jo vaig anar a donar-ho tot al concert del Boss perquè vull creure que ell i Catalunya tenen una relació especial. Si bé a dalt de l'escenari hi havia una senyera i entre cançó i cançó el tio parlava en un català digne de l'Empordà, em va decepcionar molt que acabés el concert cantant "La Bamba". Un bon "El Cant dels Ocells" ho hauria fet més rodó.

Però excepte aquest petit detall, cap queixa del Boss. L'únic problema d'en Bruce Springsteen és en Manel Fuentes. Tots els catalans li hem de demanar perdó fins a l'eternitat per haver engendrat una cosa així.

Siso ha dit...

No acostumo a fer de Nazi-musical però avui trencaré el meu costum perquè en Bruce Springsteen és un dels artistes que més ràbia em fa del planeta. Ja sé que li agrada a molta gent i que se suposa que ens ha d'agradar a tots, però no, no i NO! En BS és un tarat que no sap cantar i que no ha fet una puta cançó creativa en la seva puta vida. Totes sonen igual, entre Bob Dylan i grup de country retirat. Té una veu de merda esquerdada i consumida i un estil més antic que al anar a peu. Entenc que a la gent que passa de 40 li pugui agradar però als joves? Als joves també suposa que ens ha d'agradar i per aquí NO HI PASSO! A sobre no és ni indepe! :p Fora BS de Catalunya!