27/7/08

Nínxols de negoci per superar la crisi


La puta crisi ja està per tot arreu. Ara és la construcció, però d'aquí a quatre dies estem tots pringats i no ens servirà de res tenir 4 enginyeries, un màster a Harvard, 2 premis Nobel i l'Englantina d'or dels jocs florals de 4rt d'ESO. Tots acabarem a la cua de l'INEM o emigrant a la Xina per cosir samarretes que ningú podrà comprar. Com diria el Tio Gilito, si ens volem salvar el cul cal que ens reciclem i siguem capaços de veure on hi ha negoci.

Els urbanites-moderns-cosmopolites són una raça capaç de viure sota un pont per tenir un rellotge-calculadora casio, o de suprimir costums com el menjar per fer-se un pentinat a lo Katie Holmes. Per aquest motiu, qualsevol pla de reconversió passa per enfocar els negocis cap aquesta gent i exprimir-los fins al darrer cèntim. D'aquesta manera el conjunt de la ciutadania podrem continuar vivint dins dels marges de dignitat als que estem acostumats. Per socialitzar l'I+D, us passo alguns exemples de modernització del petit comerç de barri:

- Ferreteria Gay Friendly:
un espai lliure de bromes homòfobes sobre les eines i on no s'utilitzen símils discriminatoris quan ens referim a l'encaix d'un pern mascle i una femella

-
Fruiteria Outlet: on es venen els restos de fruita que ni els criminals de Don Simon utilitzen pels seus sucs.

- Farmacia Chill out: on els clients poden subministrar-se substancies com gelocatils o supositoris de glicerina en un ambient relaxat i de bon rollo mentre sona chambao de fil musical.

- Forn Vintage: per poder comprar autèntic pa de postguerra dipositat en grans caixes on la gent remena buscant llonguets retros de la quinta del biberó.

- Badulaque Trendy: de look minimalista al més pur estil supermercat albanès dels 80's, i amb pakis que vesteixen crocs, gorres i samarretes amb missatges.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Això sí que són propostes imaginatives! Jo encara n'afegiria més:

-Dissenyador de flyers de tanateus. Tots ens hem de morir, així que les funeràries són un valor segur. Només cal emprar els recursos dels dissenyadors gràfics per a esqueles i recordatoris. L'ambient zen dels tanateus (o tanatoris, segons qui) pot ser molt creatiu.

Siso ha dit...

Nanu, s'han venut en Ronaldinho, que en penses? Ara que el Barça pinta força be ja que té entrenador i abans no en tenia, no tornaras amb el diari d'un culer? Seria l'ostia!

Anònim ha dit...

crek k falta el sukcedani del fooboll , un barca cutre o algo aixi,