2/5/09

Frases de merda que diuen els polítics (I)


Aquest matí, el Montilla ha inaugurat la nova Ciutat Judicial a l'Hospitalet amb la voluntat que el nou equipament "apropi la justícia al ciutadà". A veure, quina puta merda de frase és aquesta? Algú em pot explicar quin tipus de ciutadà vol que la justícia se li acosti? Teniu molts amics que vulguin ser imputats en causes penals? Als ciutadans normals els agrada que la justícia estigui prendre pel cul de la seva vida quotidiana. I als no normals, els que surten a Callejeros, tampoc els fa gaire gràcia tanta proximitat amb el poder judicial. En tot cas, el President pot adaptar aquesta frase per a futures inauguracions:

Una nova presó
"Volem apropar els ciutadans a les cel·les d'aïllament"

Un nou hospital
"Volem acostar les unitats de cures intensives al ciutadà"

Un nou servei funerari
"Amb aquesta instal·lació, el conjunt de la ciutadania se sentirà més propera als forns crematoris"

Un nou Fòrum de les Cultures
"Aquest esdeveniment permetrà acostar al ciutadà a la... eeeeeehhhh... mmmm... a l'entrada hi ha Fanta i ganxitos gratis"

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Per raons que no venen al cas, vaig als jutjats un o dos dies a la setmana.
I els vull com més lluny, millor.

Aquí, el twitter dels jutjats de BCN de tota la vida.

mrpage ha dit...

Una nova narcosala:"Volem acostar els toxicòmans al ciutadà."

pagano ha dit...

m'estimo mes que acostin les cases de putes al ciutadá,..digueume aprofitat peró, si paga el gobern?; paguem tots, d'acord, pero es molt mes entretingut que m'acostin putes que advocats, procuradors i jutges (escloent'hi els arbitres de futbol, que tenen un comentari a banda, no apte per orelles normals).