31/5/09

Reflexions protofeixistes després del Triplet


Sempre he estat un amant de la democràcia participativa, d'okupar cases, nacionalitzar el mitjans de producció i penjar els porcs capitalistes dels campanars de barris, viles i ciutats. Però el triplet del Barça m'ha obert els ulls i he vist que hi ha realment uns escollits a qui hem confiar el nostre destí de manera cega i sense cap tipus de temor. No us enganyeu: més de 1000 anys d'història amb els seus Jaume I, Compromís de Casp, 1714, República Catalana, Generalitat, etc, només ens ha portat a ser governats pels socialistes, espoliats fiscalment i havent-nos de despertar amb Josep Cuní. El país necessita amb urgència una ruptura absolutista:

Pep I de Catalunya: De Guardiola s'ha dit i escrit tot menys la puta veritat: que el Pep és un enviat del cel (encara no sé si de Déu o d'una raça extraterrestre superior). No veure que aquest home és l'escollit per guiar-nos és ser un cec i un fill de puta. Però no podem rebaixar la categoria del messies i pretendre que passi per les urnes. Guardiola ha de ser designat Rei Absolut i les seves paraules han de ser obeïdes sense rèplica i perpetuades sobre marbre amb una tinta d'or i sang virginal.

Un nou català: Desenganyeu-vos catalans que perdeu el temps obrint el twitter o tocant-vos amb les xiquetes del YouPorn: tot seria millor si fóssim com Gerard Piqué. Seriem més guapos, més forts, més fiesteros... Ningú aguanta la comparació amb aquesta reencarnació nostrada del mismíssim Apolo. Per això Piqué ha de ser l'encarregat de fecundar a totes les pubilles del país i millorar la raça autòctona. La resta de catalans només podrem follar prèvia vasectomia.

Aquests són els inicis del Moviment Político-social "Triplet". Ja us hi podeu apuntar enviant-me diners i generant alderulls i conflicte social als vostres municipis.

6 comentaris:

Vironer ha dit...

Cagum la puta, passa un número de compte corrent ja!

bule ha dit...

en aquesta nova societat quin lloc ocuparia gent com per exemple....Tomás Roncero???

salva ha dit...

Perdona la meva ignorància, però què hi té que veure en Guardiola en la consecució dels tres títols? Que jo sàpiga en Guardiola no ha marcat ni un sol gol. No son els jugadors els que han guanyat els partits? Si l'entrenador hagués sigut en Raihard no haurien guanyat igualment copa, lliga i champions els jugadors? Dir que en Guardiola és l'artifex de tot això és com dir que ho és en Sala Martí. Segurament hi té alguna influencia, però molt indirectament.

Bel ha dit...

Genial, com sempre. Ja podries actualitzar més sovint, que n'hi ha que amb un xute de post cada no-sé-quantes setmanes no en tenim prou!

Tot i així, jo preferiria que em fecundés el Guardiola xD

mrpage ha dit...

Paraula de Déu. Us lloem Senyor.

Modgi ha dit...

Sort que la meva mare ha deixat d'estar en edat fèrtil. No suportaria veure-la amb un esportista d'èl·lit empentant a sobre. De fet, no suportaria véure-la amb ningú empentant a sobre.