7/6/09

Anàlisi detallat, profund, demoscòpic i qualitatiu, de les Eleccions Europees

Exhaust després d'una trepidant jornada electoral i feliç per haver pogut participar amb gran joya a la festa de la democràcia, em permeto fer les primeres reflexions de les dades de les eleccions Europees:

- A falta de l'escrutini del vot per correu, a aquestes hores de la nit es pot afirmar que la Unión Centrista Liberal (0,01% i 1938 vots) no hauria guanyat les Eleccions al Parlament Europeu.

- Tot sembla indicar que Palència existeix de veritat perquè s'hi han comptabilitzat 80.069 vots.

- Algunes lletres de l'abecedari com la T, la X, la Q o la W han estat discriminades de les sigles de totes les candidatures.

- La Unidá Nacionalista Asturiana treu gairebé el 75% dels seus vots fora d'Asturies igual que Extremadura Unida que té el 76% de l'electorat fora d'Extremadura. I dins d'aquesta onada de solidaritat internacionalista, el Partit Republicà Català ha obtingut un vot a Ceuta (que té merit perquè ni tan sols és Europa).

- A Blascuño de Matacabras (Àvila) ha guanyat el PP. IU ha perdut el seu únic votant de les eleccions del 2004 i pasa d'un 6,25% a un 0,0%, fet que ha obert una profunda crisi dins del partit.

I per finalitzar, m'atreveixo a oferir alguns arguments per als tertulians que demà envairan les ràdios i televisions del país:

- Els resultats demostren que des de les croades per matar a infidels, no existeix un projecte comú europeu.

- L'equip que guanya la Champions hauria de poder designar al President del Consell Europeu.

- No s'haurien de fer eleccions. Que manin els de Dinamarca que fan cara de ser bones persones.

- A la campanya s'ha parlat poc d'Europa per tapar el fracàs de Soraya a Eurovisión. La culpa de la baixa participació és del Chiki-Chiki.

6 comentaris:

Josep ha dit...

BRAVO!!

A prendre pel sac el Jordi Barbeta, el Màrius Carol i aquesta colla d'analfabets vividors.

L'home del sac ha dit...

XD
Molt interessanat.

greips ha dit...

fantàstic!!! avui t'has superat!!


les conclusions són tan bones que s'haurien de prendre en sèrio :)

mrpage ha dit...

El vídeo ja és un gran resum de la jornada d'ahir, però el text ho millora molt.

El vull veure de tertulià, ja!

salva ha dit...

A la llista d'herois no hi reservaras un lloc (ni que sigui el cinquè) per la USAP? La proporció de senyeres en un partit de la USAP és més alta que la de senyeres+estelades en un del barça.
(no sé perquè intento provocar si mai contestes:-)

Modgi ha dit...

Vostè és un autèntic analista amb precissió de cirugià que ha estudiat un curs CEAC. I no està fascinat per la megalocefàlia d'en jaime mayor, el polític antigament conegut com a mayor oreja?