13/7/09

Finançament guay


Ja està. Ja tenim finançament. Poseu-vos la mà a la cartera. Com a país, podem estar orgullosos del fet que, a partir d'avui, ens robaran una mica menys que ahir. I sí, ara és molt fàcil dir que vosaltres podríeu haver aconseguit 5 bilions de trilions d'euros per a Catalunya o que hauríeu collat al govern espanyol obligant-lo a incloure a Ana de Armas i Hugo Silva en el pacte. Pero és mentida perquè sou tots uns ganduls, així que penseu un moment en la frase que va dir aquell irlandès que es follava a la Marilyn: no pensis que pot fer el teu país per tu, pensa que pots fer tu per arribar a Conseller i pillar dietes. Jo ho faig, així que aquí van coses que ens haurien permès aconseguir un millor finançament:

- Canviar la gramàtica del Pompeu Fabra. En comptes de "Vailet, vigila en creuar el carrer" hauríem de dir "Ozú, pischa, tate con ojó pa cruzá ra cáije".
- Intensificar les obres del canal Segarra-Garrigues, ampliar-ne la cobertura i aconseguir una fossa prou profunda per separar-nos del continent i demanar insularitat.
- Vendre a Xavi, Iniesta, Álves, Piqué i Messi al cos de funcionaris de l'Estat a canvi de 400 milions més.
- Sacrificar en ritual a Gaspar Hernàndez.
- Privatitzar-nos i que ens compri H&M.

2 comentaris:

Josep ha dit...

Ah, per fi algú que té una visió de país!

Caldria afegir detalls simbòlics:

- Demanar perdó a la Humanitat pels crims comesos per catalans. Per catalans com Josep Carreras, Núria Feliu i Montserrat Caballer... per cert, tots tres santsencs!!

- Canviar de bandera, escut, himne i moneda oficial. Podríem posar una senyera amb tres barres (metàfora d'allò que Espanya s'endugué), un escut foradat, un himne de reggaeton i adoptar el peso mexicà (l'euro ens va gran)

- Establir la capital a Marina d'Or. Per a estalviar-nos picabaralles territorials: la seu del Govern a Marina d'Or i la seu del Parlament a Lloret de Mar.

mrpage ha dit...

On he d'anar a dir el meu número de compte corrent per a que m'ingressin la meva part? O no funciona així, això d'aquests 3855 milions d'euros?