15/7/09

Signatures


Tots els barcelonins saben que hi ha dos punts de la ciutat que sempre s’han evitar: l’acera de plaça Catalunya que et porta a l’FNAC (cara nord) i la sortida del metro de Fontana. Ambdós punts estan permanentment ocupats per caçadors de signatures dedicats a les mes diverses causes. Si et despistes, t’assalten nenes amb rastes i un xaleco de qualsevol ONG, demanant-te un minut per als nens de l’Àfrica, per a repartir BigMacs entre els famèlics, per salvar al mosquit tigre o perquè les dones puguin portar barba.

Si sou fans de Bono d’U2 o si us dediqueu a col•leccionar criatures de diferents colors com l’Angelina Jolie, podeu cedir un minut del vostre temps a donar-los les dades personals, el vostre sou, la vostra mare o la cornea i el pàncreas, per a qualsevol de les justes causes que defensen aquests joves pagats a 3 euros l’hora + bocata de mortadela.

Per contra, si admireu les vides de Berni Eccleston, Florentino Pérez, Obama, Paris Hilton o Jordi Hurtado, copieu el següent text en un Word, l'imprimiu, el signeu amb sang i l'introduïu a la bústia de feina de qualsevol Starbucks (són les sucursals de Satanàs a la Terra).
Jo [el vostre nom]
Cedeixo per a un període de temps etern, la totalitat dels meus drets com a ànima a El Maligne, així com tota la meva força de treball, orificis corporals i altres coses que desitgi el senyor de les tenebres.
Animeu-vos. Per cada 50 ànimes em regalen una vaixella del Cobi.

4 comentaris:

Modgi ha dit...

Si els starbucks són les sucursals de l'inframón a la terra, estic convençut que la porta interdimensional és al lavabo.

Vaig fent copy+paste.

Dani ha dit...

A part dels de les causes justes, també hi ha els que et persegueixen per endinyar-te targetes de crèdit.

Un cop, en negar-me a donar les dades personals una d'elles em va dir:

Qué desconfiado, catalán no?

Sense comentaris...

Arnau ha dit...

Un detall: qui recull (o hem recollit) signatures no acostuma a cobrar per hores sinó a comissió. Un símptoma més del fantàstic mecanisme monetari empresarial.

Josep ha dit...

"Eres espanol?" "Trabajas"

Preguntes que et fan a l'Estació de Sants per a que contractis nosébenbéque.