24/12/09

Noves proves asseguren que Jesús era fill de JosepEn el seu especial de Nadal, la prestigiosa revista Mi Bebé y Yo ha publicat que, contràriament al què es creia, Jesucrist és fill biològic de Josep. Durant segles s'ha especulat sobre la paternitat del messies, però noves dades aconseguides mitjançant l'ADN del Sant Sudari confirmen que Josep va ser el progenitor del fins aquest moment anomenat fill de Déu a la Terra.
"Sempre havia dubtat del butaner, però em semblava estrany que la meva dona s'hagués liat amb l'Esperit Sant. No era el seu tipus", va declarar Josep al programa Salvame Pilatos De Luxe. Tot i així, la publicació d'unes comprometedores fotografies de Maria amb un bou i una mula van semblar confirmar les tendències sexuals de "la verge" i es van esvair els dubtes sobre la seva possible relació amb un colom.
Amancio Martínez Pérez, reputat cronista i biògraf autoritzat de Josep, explica en alguns dels seus llibres com van afectar les burles i els comentaris al cèlebre fuster de Nazaret: "La gent el criticava per cornut. El rumor va córrer per l'Internet de l'època i fins i tot venien persones del lluyà orient per intentar beneficiar-se a la seva dona oferint regals absurds".
Amb tot, Amancio considera que la major decepció de Josep fou descobrir que el seu fill es guanyava la vida donant conferències d'autoajuda a la muntanya. "Encara que es digui que no és fill meu, jo l'he educat perquè sigui un home de bé i no un Bucay qualsevol" va declarar Josep en conèixer la notícia.
Sens dubte, les revelacions publicades a Mi Bebé y Yo poden suposar un daltabaix en el conjunt de la cristiandat. El Vaticà no ha volgut fer declaracions, però la delegació d'hisenda de Galilea ja ha tramitat una ordre de recerca i captura per a Jesucrist. Sembla ser que Josep va deixar de declarar uns treballs de marqueteria i, al morir sense descendència, els impagaments no van poder ser reclamats als seus successors. Segons fonts del fisco, el total demanda podria ascendir a 37 gallines i 3 camells. "Sabem que Jesucrist va nàixer fa més de 2000 anys i que serà complicat trobar-lo en vida, però ja va ressuscitar una vegada i molta gent afirma veure'l en l'actualitat. No perdem l'esperança de poder cobrar el que se'ns deu" ha declarat l'inspector en cap de la delegació.

5 comentaris:

Pla de l'extrany ha dit...

Perdoni, que s'ha pres per sopar??

Jose Ramon Santana Vazquez ha dit...

...traigo
sangre
de
la
tarde
herida
en
la
mano
y
una
vela
de
mi
corazón
para
invitarte
y
darte
este
alma
que
viene
para
compartir
contigo
tu
bello
blog
con
un
ramillete
de
oro
y
claveles
dentro...


desde mis
HORAS ROTAS
Y AULA DE PAZ


TE SIGO TU BLOG
CON saludos de la luna al
reflejarse en el mar de la
poesía...


AFECTUOSAMENTE
1 DÍA 1 CAUSA

DESEANDOOS UNAS FIESTAS ENTRAÑABLES DE NAVIDAD 2009 ESPERO OS AGRADE EL POST POETIZADO DE CREPUSCULO.

José
ramón...

Ghandi ha dit...

Crec que aquesta és l'amenaça de mort més terrible que han públicat al meu blog. Estic cagat.

Senyor Merdevalista ha dit...

Un altre estratega de l'autopublicitat, com el de l'Imperdible de l'Ànima, aquest Santana Vazquez.

La pregunta és: aquest personal tria de veritat els blogs on copia el comentari prefabricat o ho fa aleatòriament? En qualsevol cas, és trist.

Senyor Merdevalista ha dit...

Per cert, molt adient el seu post per aquestes dates.