24/8/10

L'apassionant món de la parella (conflicte hiperavançat)


El Meetic, el Chatroulette, Vent del Pla i el conjunt de mals de la modernitat, estan acabant amb el nucli de la família tradicional. No és que això sigui dolent, però ens porta cap a un horitzó mai vist que resumeixo amb la frase: “El futur són pares que es lien amb les filles de les seves noves parelles”.

Tots sabem que les parelles ja no aguanten res. Avui en dia, coses normals com menjar amb la boca oberta, la zoofília, discutir pel comandament a distància o practicar plushing amb joguines dels nens, són considerades causes vàlides per al divorci.

Això fa que el Mach.com o l’Imperator s’omplin de madurs més calents que un grup d’Erasmus a la casa de Gran Hermano. I això fa que l’amor ressorgeixi i es creïn noves parelles que porten a sobre fills i filles d’anteriors relacions. I si tots sabem la norma de “si vols saber com serà la teva novia d'aquí a uns anys, fixa’t en la seva mare”, és evident que els fills/es de les nostres noves parelles seran iguals que ells/es, però amb tota aquella frescor, innocència i vigor sexual que dóna la joventut.

Anem a veure un cas pràctic: Un madur s’ajunta amb una divorciada mare d’una noia. Els dos tindran una criatura que serà germà de la noia. Amb el pas el temps, l’home s’embolica amb la filla de la seva parella i tenen una nena que serà: 1) Filla de l'expadrastre de la seva mare 2) Neta de la exparella del seu pare 3) Germana del germà de la seva mare, que és alhora el seu tiet...

Ah! El futur, un indret apassionan.

Pd. Com a antídot a aquest fenòmen, us recomano el programa de la BBC Hotter Than My Daughter

12 comentaris:

Josep ha dit...

I després em critiquen a mi!

Remitjó ha dit...

Incest... el futur és teu amb la benedicció d'artistes del nivell de Woody Allen

Txisky ha dit...

Però amb millor gust que el Woody Allen, espero!.

meta.N ha dit...

Home, això no ens salva de matar-nos a palles tota l'adolescència.

Bé, no sé, les noves generacions em sembla que ja practiquen anals fistings als 14 anys.

quins temps.

javilon5 ha dit...

Per no parlar dels problemes que genera a nivell fiscal.

Si et cases amb una de les teves cinc filles es deixa de ser família nombrosa?

Com li afectarà al teu fill/net el dret de successions? Serà familiar de primer o de segon grau?

I tot això a només nivell administratiu però qué hi ha de l'aspecte genètic?

En això al estats del Sud de USA ja fa anys que hi experimenten. Al seu costat el Mendel amb els seus pesols era un puto aficionat.

Per ara les conseqüències negatives semblen ser més psíquiques que físiques: El creacionisme, Chuck Norris, l'el·lecció d'en Swchartzennegger...

En resum, sigui com sigui el futur en down.

Ghandi ha dit...

Javilon, com bé dius genera nous problemes legals. Per exemple: si et separes de la teva parella per liarte amb la seva filla, has de pagar-li pensió pel manteniment d'aquesta filla? Són coses que el Tribunal Constitucional segur que sabrà resoldre.

javilon5 ha dit...

Si, ja... El Constitucional ens treurà de dubtes... El de Moçambic! Per a quan ho faci el d'aqui jo ja tindré fills/besnéts i mestaré enxufan Viagra en vena mentres porto la disfressa de Coco i li ensenyo a la meva rebesneta la diferència entre "duro" i "blando".

Anònim ha dit...

El futur es fer-se palles amb la wii i adoptar fills pel twitter. A veure si arriba aviat.

Anònim ha dit...

hxflruqbclbyyvcpszai, justin bieber baby lyrics, rfavtsn.

Anònim ha dit...

The more sand that has escaped from the hourglass of our duration, the clearer we should see from one end to the other it.
http://inboundmarketing.com/user/53734

Anònim ha dit...

Those who be affiliated to the official faiths call that the expert of their reliance rests on uncovering, and that pronouncement is given in the pages of books and accounts of miracles and wonders whose complexion is supernatural. But those of us who have great discarded the credence in the supernatural quiet are in the coolness of revelations which are the purpose of faith. We too entertain our revealed religion. We accept looked upon the face of men and women that can be to us the symbols of that which is holy. We have heard words of sacred shrewdness and truth oral in the possibly manlike voice. Excuse of the universe there set up meet up to us these participation which, when accepted, allow to us revelations, not of supernatural belief, but of a natural and sure certitude in the clerical powers that animate and stay in the center of [a yourselves's] being.

Anònim ha dit...

A few days ago, we analyzed the 2010 fantasy baseball pitcher sleepers to sentinel in 2010. Today, we assess as a look at the more weighty side of the equation - invention baseball hitters sleepers.
[url=http://www.hqbk.net/member/24531/ ]Jack[/url]