14/9/10

Gol Sud


Deia Bill Shankly que el futbol no és una qüestió de vida o mort. És molt més que tot això. També diuen que el futbol és 11 contra 11, que no hi ha rival petit, que l'arbitre és un fill de puta, que el Guti és maricón, que són 22 tios darrera una pilota, que s'ha d'anar partit a partit o que un palomo no hace verano. Total, que es parla massa de futbol i provoca que es publiquin i es diguin milions de tonteries. I és justament per això que jo també vull escriure cada setmana de futbol.

Podria fer-ho a France Football, El Mundo Deportivo, Don Balón, Kick, Match o AR, però m'he decicit a fer-ho al blog de gran Álex Santaló. Aquest malalt ha estat tan amable de permentre'ns a mi i al Doctor Moriarty, embrutar amb textos els dies en que no publica les seves brutals vinyetes.

Així que ja ho sabeu: WWW.GOLSUD.COM la web porno preferida de Cristina Cubero.

5 comentaris:

Josep ha dit...

He visitat el Gol Sud i està bé. Ànims i endavant.

Remitjó ha dit...

El seguirem!

alex ha dit...

Amén

Senyor Merdevalista ha dit...

"Me parece un sistema estupendo. Vencer en un Mundial es algo extraordinario y de un gran mérito, pero permite al ganador tocarse los huevos durante 4 años e ir vacilando de ser el Campeón del Mundo. Eso es inaceptable y no pasa en las otras competiciones".

Això significa que Jan Ullrich es va pensar que guanyar el Tour era com guanyar el Mundial de futbol?

Bona iniciativa. Hi estaré amatent.

penyabogarde ha dit...

vingui al nostre blog i fliparà