5/12/07

Dia internacional per a la preservació de les rosses


Des que Paco Martínez Soria perseguia sueques per Benidorm, tots sabem que les rosses estan molt bones. Tan és així que els carrers de les nostres ciutats estan plens de noies lluint daurades melenes encara que després ens decepcionin (o no) amb la ja coneguda norma “rubia de pote, chocho morenote”. Però de la mateixa manera que les rosses ens posen palote des de temps immemorials, no veureu mai cap noia que es tenyeixi a lo Marilyn per guanyar el Nobel de Física. És així. Diu la llegenda urbana que el cabell ros és com UN PACTE AMB EL DIABLE: posa durs els membres masculins, però estova les neurones. Sigui certa o no aquesta llegenda, hem de defensar les rosses davant del perill d’extinció al que estan abocades per la seva mala premsa. Tingueu per norma que “lo que diga la rubia” va a missa. Fins i tot quan afirmi que Europa és un país on tothom parla francès.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Bah. Ignorant. Realment et penses que aquesta rossa creu que Europa és un país on es parla francès? Totes les rosses sabem que es parla txec. Ho fa per despistar. És la nostra estratègia. Fer-vos creure que som idiotes, aconseguir que ens considereu éssers irracionals i que només us fixeu en la nostra melena. Us mengem el cervell (tot i que pel camí, segurament, s'han d'ingerir altres coses) amb les nostres moneries, us tornem confiats... i, quant menys us ho espereu, donarem un cop d'Estat (a l'Estat Europeu) i dominarem el món. Veureu la cara d'idiotes que us queda. Qui serà la rossa llavors, eh? Qui serà?
Encara no sabem per què volem dominar el món. Però ens han dit que la gent que mana té coses gratis. I això tira molt. Jo, personalment, imposaré el tallat amb llet, que és una quantitat intermitja entre el tallat (massa curt) i el café amb llet (massa quantitat).
Aprofiteu ara i poseu-vos palotes amb les que pogueu perquè, quan manem, pillareu cacho (i no, no em refereixo a sexe).
Una mica més rossa que ahir, però menys que demà.

PostMo ha dit...

T'ho diu la rossa que va triar les botes, ja saps què vull dir.

Anònim ha dit...

Jo cada cop estic més convençut que la correlació entre rossa i tonta és a la inversa. Les ties més tontes es tenyeixen de rosses per:

a) que hi hagi una suposada coherència entre el seu nivell intelectual i la seva imatge.

b) per obtenir la condescedència dels seus conciutadans.

Aquests dos arguments, de fet, es resumeixen en un de sol: això de que les rosses són tontes, és com una profecia que s'autocompleix.