27/12/07

Redueix, reutilitza i recicla

Els putus canelons de St Esteve no s'acaben mai. És igual si reparteixes tuppers a la família. És igual si els dones a una ONG perquè els entreguin als negrets de l'Àfrica. És igual si els tanques en un bagul, els carregues en un vaixell i els enfonses al Triangle de les Bermudes, els putus canelons seguiran okupant el teu congelador fins que un dia, sense avisar, desapareixeran igual que els llums de Nadal de l'Ajuntament. Mentrestant, preparem-nos per viure de les sobres durant un llarg període de temps:

1) Per fer més divertits els àpats, innoveu a lo Bulli preparant truita de torró d'Alacant, cubitos d'escudella per donar fonament als cubates o pizza calzone de farcit de pollastre i monedes de xocolata. ALERTA!! No feu mai un entrepà de polvorons en un dia de ressaca i/o amb la boca seca, la bola podria matar-vos.

2) Aprofiteu l'oportunitat dels Reis Mags per desfer-vos de tots els regals de merda que us hagi cagat un tronc amb barretina, dels que us hagi deixat un hooligan nòrdic vestit amb cortines de puticlub o del que us ha regalat l'anomenat amic invisible (aquell fill de puta d'administració que ja teniu clitxat). ALERTA!! Els regals de merda són per a la gent que no estimeu. I no, a ningú li agraden les figures de Lladró dels xinos ni les pelis del Garci així que no intenteu colar-los com a regals bons.

3) Comenceu a mirar botigues per aprofitar-vos de les úniques sobres nadalenques que valen la pena: les rebaixes. Feu-vos mapes, compreu armes i planifiqueu per on atacareu les grans superfícies. ALERTA!! no tingueu pietat amb les iaies: han viscut més guerres que Chuk Norris i Clint Eastwood junts i no dubtaran en aniquilar-vos per un paquet de tovallons de paper.

4 comentaris:

cargol ha dit...

Acabo de passar el primer Sant Esteve sense canelons...ho puc considerar una benedicció?

És molt recomanable un intensiu de sèries per aprendre tàctiques d'infiltració i neutralització de l'enemic de cares al post-reis.

Unknown ha dit...

Punt u. No m'agraden els canalons.
Punt dos. Visc a prop d'un dels magatzems on es guarden els llums de Nadal de Barcelona.

mrpage ha dit...

A mi m'encanten els canelons. Per favor no els faltin el respecte. Cada dia hauria de ser St. Esteve. Amén.

Questionaire ha dit...

La meva sogra en fa cent i picu i dos mesos després encara n'hi per casa seva. Sr. Ghandi, té més raó que un sant. I això de mejar polvorons m'ha recordat a l'inefable Bocaseca Man, personatge a reivindicar des d'ara mateix! Per cert, quina moda és aquesta que els nens dels col·legis venguin capses enoooormes de polvorons i "mantecaos" per finançar-se el viatge de fi de curs?