31/12/07

Campanya Mundial per passar del 2008


No ens enganyem. Tothom va felicitant l'any nou i desitjant coses, però el 2008 té mala pinta. Que no paren de dir-ho per la tele. Que si crisis. Que si puja el IPC, el PIB, la NBA. L'Euromed, l'Euribor, l'AVE. El Barça no té bona pinta. Diuen que el clima està així 'mohino' i que és un problema. El fill de la Buttho encara no sap parlar Urdú i ha d'acabar el seus estudis. I per rematar-ho, tot sembla indicar que els Memphis Grizzlies seguiran perdent tots els putus partits. En resum, que el 2008 té pinta xunga i, per si fos poc, és un any bisexe d'aquests i t'has de tragar un dia més (que no te'l paguen com a hores extres). Per tot això, seria interessant parlar amb els dirigents del món (Bush, Bin Laden, la ONU, Montilla...) i amb tots els implicats amb el temps com ara Swatch, Rolex, Casio, Viceroy i el Tomàs Molina, per intentar avançar un any el calendari i passar directament al 2009. Segur que aleshores ja tenim AVE a Barcelona, hauran baixat els preus del pisos, el clima estarà molt més animat i la Madelein ja haurà tornat a casa.

7 comentaris:

mrpage ha dit...

Jo passaria al 2011 ja que els cotxes, llavors sí, ja volaran.

Questionaire ha dit...

Home, no, que aquest any faig dues exposicions de fotos, trec un disc nou amb un dels meus dos grups (amb l'altre ens estrenem), la meva senyora editarà un llibre i a més, tindrem el nostre primer fill. Li sap greu que nosaltres el gaudim, aquest any?

Anònim ha dit...

Aquest any el Barça guanyarà la Champions (immerescudament, rotllo Liverpool) i l'Everton guanyarà la UEFA!
Això no m'ho perdo!

mrpage ha dit...

Caram Sr. Q, vol dir que seran capaços d'assimilar-ho tot plegat?

Eix transversal ha dit...

Què ha passat amb la teva crònica culer???
Això ja no és el que era....

Salutacions.

Questionaire ha dit...

Oi tant, sr. Albert. Això i més. Després d'un 2006 pírric i un 2007 de remuntada, aquest 2008 serà la bomba. M'ho ha dit el Mahmud Ahmadineyad.

Kamen ha dit...

Even the the most tempting rose has thorns.
_______________
holidays in st luciaaccounting and finance job list