3/4/08

Aigua per a tothom

El país es troba en emergència nacional i, ara com ara, no sembla que els polítics tinguin gaires solucions. Això de la sequera és un tema xungu, xungu... tots hem de fer-hi alguna cosa. Cal donar idees que ens permetin tornar a malgastar aigua i omplir la piscina de la casa adossada. Aquí van algunes aportacions que cedeixo patriòticament als membres del Govern de Catalunya:

1) Que rodin caps: No pot ser que ningú plegui. S'han de depurar responsabilitats de manera immediata, cessar en Tomàs Molina i que torni a TV3 l'Alfred Rodríguez-Picó. Quan ell era el meteoròleg del país sempre anunciava pluges i mal temps.

2) Tàctica Al Cappone o "Un català, una garrafa": Contraban per combatre la llei seca. Si tots els catalans que viatgen fora del territori nacional aconseguissin entrar una garrafa de 5 o 8 litres d'aigua en tornar cap a casa, tindriem una "captació" d'hectòmetres que ni 4 vaixells com el Titànic.

3) Reciclar-Reutilitzar: Més de 7 milions de catalans produïm grans quantitats de fluids corporals que es desaprofiten. I no és que la Generalitat hagi de promoure la pluja daurada entre els ciutadans, però ara ve l'estiu i tothom comença a suar. La suor dels catalans -poble treballador per naturalesa- es probable que no sigui apte com a aigua de boca, però potser la podem aprofitar per reobrir les fonts de Montjuïc i aixecar la nostra autoestima nacional. Els únics que no suen mai i que no podran participar en aquesta campanya són els jugadors del Barça. Això sí, ells tampoc no beuen aigua.

5 comentaris:

Unknown ha dit...

Trobo que aquests és el paquet de mesures més assenyat que he sentit d'ençà que ha començat el tem de la sequera. Jo faria una proposició no de llei per tal de dur-les a terme. Solucions ja!

mrpage ha dit...

Els pixats dels jugadors del Barça es poden reutilitzar com a destil·lats. En aquest cas l'estalvi d'aigua en les plantes de destil·lats també serien beneficioses. Gràcies a això, els jugadors del Barça també poden afavorir a l'estalvi d'aigua. Qui ho diria...

cargol ha dit...

Això de l'aigua s'està convertint en una paranoia col·lectiva.

Paranoia col·lectiva!!
Paranoia col·lectiva!!
Paranoiaaaaaaaaa!!!!

Questionaire ha dit...

Al xamfrà d'on viu la meva mare, hi ha una botiga de morus on venen garrafes de 5 litres d'aigua per 90cèntims. Ah! I és aigua de marca...

Quimkong ha dit...

I esperi, senyor Cargol. D'aquí res tornarem a parlar de l'inquietant concepte de l'africanització. Tremolem tots!