16/4/08

La puta Fórmula 1


Sembla ser que el calvo de Telecinco porta tres dies tancat al lavabo de la redacció matant-se a palles amb el nou aleró del R28. Jo sempre he pensat que els Fórmula 1 corren poc. Massa poc. La meva il·lusió és que arribin ha agafar la velocitat del cotxe de Regreso al futuro, trenquin la barrera de l'espai-temps, desapareguin i se'n vagin a prendre pel cul: l'Alonso, el Hamilton, el Raikonen, el Kubika i, amb el rebufo, s'emportin tot el "circo" menys a les nenes del Pit-lane.

El dia que això passi deixarem de patir les ressaques del diumenge veient una caravana de cotxes donant voltes a 200 km/h. Ens estalviarem els apassionants debats sobre litres de benzina i canvis de rodes i la tipa de El Sueño de Morfeo tornarà a estar lliure perquè qualsevol de nosaltres li pugui tirar els trastos.

6 comentaris:

Unknown ha dit...

La llàstima serà que, si viatgen en el temps, ens trobem el Fernando Alonso casant-se amb Isabel la Catòlica i enviant Colom a descobrir les Amèriques. Ja se sap, tanto monta, monta tanto, Isabel como Lobato.

mrpage ha dit...

Ai quan Lo Gené llegeixi això...

No puc esta més d'acord en vostè. Com a afegitó diré: Schumacher fill de puta.

Salva ha dit...

Ghandi, totalment d'acord amb tu canviant Formula1 per futbol.

incongruenciasabormiel ha dit...

i a més, l'alonso deixarà de fer anuncis com si tingués classe, amb musiqueta dels anys 50 de fons, fent veure que alguna vegada ha donat propina a qualsevol èsser humà...
hi ha una cançó dels pakistan ye-ye's que diu "perque s'estregi l'alonso...!!! perque s'estregi l'alonso... nanananana!!!", a lo millor t'agrada!

salutacions

Anònim ha dit...

Quin plaer llegir-te!
Jo que em pensava que la "Alonsomanía" era tenir-li mania al Alonso dels pebrots i tothom em deia que no, que era al revés!

Questionaire ha dit...

Amén, apreciat Ghandi, amén...