26/4/08

Que me los están embaucando (I)

Seguint la crida del president, em proposo desemmascarar grans mentides i convencions que assolen la nostra societat i que segurament són fruit d'una conspiració orquestrada pel Club Bikenbergs... o Brandemburg, Badermeinhof o com es digui el putu organisme secret aquell on hi està ficada la Espe.

Scarlet Johanson
Algú ha de dir que ens està passant alguna cosa si considerem sex símbol a una tia que només s'eleva 163 centímetres per sobre l'escorça terrestre, porta un rubio de bote que ni les chonis del barri i té un cul made in I love Big Mac. Eh! Què no dic que jo no me la... però aquest no pot ser considerat un criteri objectiu.

6 comentaris:

Júlia ha dit...

Sortiré en defensa d'aquesta noia i, sobretot, sortiré a atacar-te a tu. No em diguis que la Scarlett no quan tu has reconegut que desitjes sexualment una noia que no deu elevar-se més de 160 centímetres del terra, té un cul que ha sigut motiu de burla en mooooltes ocasions i que porta un color caoba que no està de moda des del 1999, que és quan el duien totes les chonis que dius tu. O sigui que tu gusto... mis cojones!

Salva ha dit...

Estic d'acord amb tu que amb la Scarlett Johanson s'ha exagerat molt. Jo li poso "només" un 8,5.
Pero no estic d'acord amb tu amb el que li falla. L'estatura, el tenyit i el cul la fan molt atractiva (i les tetes). El que li falla és la cara, que no és especialment guapa.
Perquè no obres un blog per puntuar ties del 0 al 10 i fer-ne comentaris masclistes? Jo en seria un asidu.

Questionaire ha dit...

A mi, la noia aquesta em fa ràbia perquè té una Leica M8, que val 5000€. A part d'això, està bastant sana, sí senyor.

mrpage ha dit...

Està clar que aquesta noia no serà mai Miss Univers però no em negaran que per calendari de taller mecànic "dona el pego" i molt. Està molt sana, sí.

Parlant d'embaucadors, espero que ens parli d'Apple.

Anònim ha dit...

Mmm... jo a la dona, fins que no l'ensume, no la valore. Sóc així de just. I de justet.

Per cert, anima't a participar en el nostre concurs, que donem grans premis:
http://www.piradosalpoder.com/pirados/21/03/2006/1063

Cebri ha dit...

Ei! molt bones! he arribat a aquest bloc i m'ha semblat que t'ho curres bastant, jeje. Mira, et dóno aquest per a que visitis, fa algo més d'un mes que anem escrivint, ja hi ha bastanta matèria, i trobo que estaria guapo intercanviar links (es diu així no?). Tampoco es que tinguem gaire visites, però no està mal. uns 30-40 visitants únics al dia, que no sé si és molt o poc, som una mica novatos. Mira, te'l deixo, entra i comenta si t'interessa! Merci i enhorabona pel blog! http://aiquever.blogspot.com