4/8/08

Lectures estiuenques


Hi ha una tendència, en els blogs intel·lectuals, de publicar les lectures que els seus autors han escollit per passar l'estiu. Com que aquest blog té molt nivell i entre els seus visitants si compten les ments més brillants del país, també m'he animat a il·lustrar-vos amb el meu consum cultural de sol i platja:

Cuore Especial Aargh!: La publicació més esperada de tot l'any. Un clar exemple de periodisme d'investigació al nivell de programes de càmera oculta com Diario de un apicultor de Mercedes Milà. Hi podreu veure imatges colpidores com la d'un gos pixant a la bota de la Natalie Portman.

Die Kathedrale des Meeres: En alemany aquest llibre és una puta merda igual que en català o en castellà, però té paraules com landbevölkerung, stürmen o voranschreitet que s'ha de reconèixer que fan risa.

Porta. Algo que contar: Apassionant i densa biografia d'aquest noi de 19 anys que ha fet un disc. Segur que us agradarà molt, sobretot el capítol "Año sabático". Hi ha rumors que s'està preparant una trilogia sobre la seva superació de l'adolescència que sortirà quan tingui 22 anys.

Volum 16 de la Gran Enciclopèdia Catalana: Possiblement el millor volum de tots per la seva acurada edició. Va des de Museu fins a Pair i són especialment delicioses i recomanables entrades com Oogènesis, Nahr al-Kabir o Pàdel.

Un cuerpo para toda la vida: Aquest llibre, que recull tots els coneixements casolans de Txumari Alfaro, és el manuscrit de tortura més destacat des del Manual de Inquisidores de Fray Nicolás Eymeric (segle XIV).

Si em queda temps, tinc a la reserva títols com David Meca, tu entrenador personal; Operación bikini con Gema Mengual i Yo viví en un Harén de la puta Cristina López Schlichting.

3 comentaris:

mrpage ha dit...

Si li queda encara més temps llegeixi's Manual per lligar de Jordi Díaz. Un bestseller.

Anònim ha dit...

No s'oblide vostè d'eixe gran llibre, eixa narrativa plena de personatges, que és la La Guia Telefònica d'Albacete.

Jo el porte amb mi a la platja.

cargol ha dit...

No he tingut la ocsió de delectar-me amb cap de les seves propostes (amb l'excepció d'una furtiva inmersió en el volum 16 de la GEC), tot i que penso que el manuscrit de monsieur Meca ha de ser sublim.Potser no aconsegueixes posar-te en forma, però t'assegura aquelles elegantissimes aureòles blanc-nuclear en tot el perímetre ocular...això és estil!