18/8/08

Putes merdes que provoquen inflació


Tots sabem que amb l'arribada del putu euro la vida està molt cara. També resulta que els preus pugen per culpa de petroli. Per deixar de dependre del petroli, fem biodiesel i aleshores els preus pugen igual perquè no hi ha blat de moro per les gallines i les vaques. En resum: un mentida. Propaganda d'algun govern ocult o una conspiració del Club Blindengekenberg aquell dels pebrots. Fills de puta tots.

El que sí és cert és que quan els aliments estaven deficientment etiquetats eren molt més econòmics. Quan no sabíem el valor nutritiu de les coses i a la info dels paquets només hi havia E234, E547, E326, E198 i altres E misterioses, la cistella de la compra era accessible i tots erem feliços perquè teniem més diners per gastar en sexe i droga. Ara tots els productes porten paraulotes supermodernes y topesaludables que són les veritables causants de la inflació. Qualsevol govern que pretengui lluitar contra la pujada inparable de preus hauria de prohibir aliments amb:

Omega 3: La puta merda aquesta esta per tot arreu. A la llet, a la mantega, les galetes i d'aquí poc trauran un vodka amb Omega 3. Cola com a galàxia o nau d'Star Treck, però és d'estúpids menjar aliments amb un additiu que té nom de grup d'herois manga de 2a divisió.

Bifidus actius: Els finolis com el Coronado diuen que renova la teva flora intestinal, però la realitat és que fa cagar. (aprofito per apuntar que la publicitat espanyola es troba en plena fase anal freudiana: tot son anuncis d'hemorroides, picor anal, caca i similars. Queda dit)

Lcasei Immunitas: Sembla mentida que ens faci mania una mosca a la sopa i després estiguem disposats a pagar més euros per un iogurt que introdueix en el nostre cos tropecientosmil milions de bitxos d'aquests.

5 comentaris:

Unknown ha dit...

Jo vull beure'm un bon gaspatxo amb nanorobots!

cargol ha dit...

Si, si...la moda està en introduir-se dins l'estòmac una gran quantitat déssers vius.

Com diu el Doc, el futur està en la nanotecnologia.

Questionaire ha dit...

Estic fins a la punta de l'organ sexual de la polla de l'anunci del iogurt que fa cagar, amb la tia aquella que s'afarta al xiringuito i fa cua al vàter del càmping. Com li petin el cacas ja veureu com va de cos...

Anònim ha dit...

Estic temptat de fer un copipeist amb els apunts d'ecologia microbiana i microbiologia ambiental.

Però em fan por les repressàlies que vostès podien prendre contra la meua humil persona.

A més, quan faig copipeist es nota molt.

Paolo2000 ha dit...

Es una vergonya, si son tan bons i amb propietats tan terapeutiques perque no els venen a les farmacies?

I els grafics i les animacions de la publicitat amb proteines misterioses lluitant contra incara mes misteriosos microorganismes???