23/6/09

Física o química Vs. Ventdelplà



Ahir va acabar la temporada de Física o Química. A aquesta gran sèrie m'hi vaig enganxar per la trama d’una professora que es tirava a alumnes i havia provocat una passa de gonorrea a l’institut. Des d’aleshores he gaudit amb les festes peeting, drogues de tot tipus, botellons, miss poligoneres en bikini, trios, embarassos sense pare conegut, relacions bisexuals, piròmanes obsessives i un no parar d’emocions adolescents. I és aleshores quan em pregunto: per què això no passa mai a Ventdelplà? Per què el més interesant que pot engendrar un guionista a Tv3 és que la Isona folli amb el llum encès? Aquí van cinc senzilles propostes -amb una finalitat lloable que justifica el servei públic- per matxambrar Física o Química i Ventdelplà i recuperar l’audiència jove per a la nostra:

1) La Marcela começa a fabricar MDMA darrera de la barra del Tramuntana i reparteix calcomanies amb droga al Biel i a l’Alba per convertir als nens del poble en yonkis que poden estudiar fins a altes hores de la nit.
2) El Monràs munta una productora de porno zoofílic a la seva granja de porcs . Una truja es queda prenyada de'n David i lluiten contra els prejudicis per defensar el seu amor.
3) La Isona es torna ninfòmana i organitza orgies a la rebotiga d’en Paco a canvi de queviures que envia als nens de l’Àfrica.
4) En Llibert es compra una Supervideo 8 per fer snuff movies a Cal Brinco. La primera peli porta per títol “Rosalia cacho a cacho" i desbanca a Albert Serra com a cineasta nacional.
5) L’Svetlana, la Nicole i en Julià munten una multinacional anomenada Spectra, amb seu social a Ventdelpla, dedicada al tràfic d’òrgans, persones, armes i embotits catalans de producció ecològica.


12 comentaris:

mrpage ha dit...

Sí, sí, m'agrada. Puc fer propostes? Sí? Doncs les faig:

-La Nuri mor de sobredosi.
-El Rafa torna a Ventdelplà convertit en un quillo. Viola la Isona i roba cerveses al super.
-El Ramiro aprèn a navegar per internet. Comença a descarregar imatges pedòfiles i ofereix hores d'internet al Tramuntana a nens/es a canvi de fotos i tocaments.
-La Berta del super fa un calendari de dones amb samarretes mullades per recaptar fons per la malaltia de la Dora. Es confirma que la Berta és qui té els pits més grossos de la província de Girona.
-El Jaume Estalrich converteix Can Rata en un puticlub. Es diu Can Puta.

Modgi ha dit...

Haig de confessar que no sóc seguidor de ventdelpla i que només la miro quan surt la vilarasau, perquè un amic em va dir que es posa perracu i intento entendre què li ha vist que jo no li hagi vist. Tanmateix, crec que té raó. Aquesta sèrie seria més divertida si la escrivissin els guionistes dels documentals d'animals de la 2. O fins i tot kevin costner.

quitus ha dit...

lol,
més aviat,
molt més aviat veurem una (bona) tele privada en català que això que està reclamant.
però per demanar,
que l'Svetlana sigui la prota absoluta de la serie i monti un burdell de cinc estrelles.......
(que ho facin ràpid, que en general, les actrius que estan "petables" fugen amb molta facilitat de tv3........)

Pistòfol Mongeta ha dit...

Jo ho veig, al final acabaran disfrutant tots amb la sang, i am les demés preciositats que el meu blog us oferirà perquè tots pugueu repugnar.

Pistòfol Mongeta ha dit...

per cert, afegeixo aquest blog a una llista de ments bones que he fet

Questionaire ha dit...

Jo el que veig que en les seves (de vostès) propostes, la Isona sempre acaba pillant. A mi m'agrada la Cristina, la rosseta aquella que té la mara mal follada de la immobiliària. Argghagsghagsrrasssssghsgshsgs!
(m'estic tocant el periné)

Enric ha dit...

Un bloc molt bo. Una sort, que amb els dubtes que tenia abans de fer-me un bloc, descobrisca blocs tan bons com aquest...

Salut!

GameforYou ha dit...

Following the First World War, the local authority began to systematically buy up all the stalls on the market, eventually bringing the entire market into public ownership, and the market was radically redesigned in the 1930s. Stalls were arranged into parallel rows, and a new City Hall was built along the entire western side of the marketplace to replace the by now inadequate Guildhall.
forumlinkbuilding company
bidding software

GameforYou ha dit...

The mediaeval market was divided into sections, each dealing with a particular trade. The stalls of the market were arranged in rows, and varied in width from 2 feet (61 cm) to 15 feet (4.6 m).[1] Highly valuable, in the early years of the market they were generally owned by major institutions such as trade guilds and religious bodies, and generated a high income from rents.[1] They also provided a steady income for the King, and later the city, from perpetual rents.
DJ Smallz mixtapes
fitness equipment

Julia From TGR ha dit...

active directory toolsfree text online Stalls were arranged into parallel rows, and a new City Hall was built along the entire western side of the marketplace to replace the by now inadequate Guildhall.

Kamen ha dit...

If life doesn't offer a game worth playing , then invent a new one.
_______________
holidays in st luciaaccounting and finance job list

simson12 ha dit...

good to see the weather has warmed up:) and the danube... i saw it last year and my illusions of it were shattered when i saw this grey snake winding across land. hope to see your painting of it anyway:)r.
jobs
packaging