4/11/09

Epidèmia


Heu provat d'anar al CAP aquests dies? És l'escena més apocalíptica des que Spencer Tunick va fotografiar gent en pilotes a Monjuic. Tos, mascaretes, deliris, mares que devoren els seus fills i metges llegint revistes d'aeromodelisme.

Fa un temps ja vaig anunciar-ho i els meus temors s'han confirmat: he estat víctima del virus que amenaça la nostra societat. No puc assegurar si és grip A, grip XXX, grip aviar, grip del calamar, grip espanyola, dengue, èbola o Windows 7. El que sí us puc dir és que els símptomes són el següents:

- Tos
- Malestar general
- Febre
- Mal de cap
- Expectorar cries de velociraptor
- Convertir-te en gremlin si et toca l’aigua
- Gegantisme genital
- Recitar Jacint Verdaguer sense utilitzar la lletra e
- Butllofes de pus amb gust de Danonino (anteriorment Petit Suisse)
- Mirar els Matins de Josep Cuní

7 comentaris:

Dr. Muerte ha dit...

Aquí la recepta del doctor.

- Surti al carrer en pilotes cridant "us mataré a toooots!". Ja veurà com serveis socials es farà càrrec de vostè des del primer moment.

Anònim ha dit...

Buff! Doncs curi's ben aviat!

javilon5 ha dit...

Suar, senyor, sui molt. Si no sap com llavors segueixi buscant fotografies d'infermeres com aquesta i de ben segur que aviat se li acut alguna cosa.

Que es millori aviat!

Josep ha dit...

EN CADA MOMENT CAL FER ALLÒ QUE TOCA.

Me la bufa si fa calor i la gent va en samarreta: som a 4 de novembre i cal menjar castanyes i moniatos, i començar a comprar torrons.

Som a 4 de novembre i toca anar al CAP amb un trancassu de tres parells de pulmons. Si no tens la gripa no ets ningú. Collons!

mrpage ha dit...

Vagi al CAP de Ventdelplà i demani per la dra. Teresa. Una gran professional.

Senyor Merdevalista ha dit...

Collons. A suar, com li diuen, i a purgar. I si és el porcinam, doncs miri... al final se suposa que tots l'hem de passar, no és cert?

Salutacions.

Anònim ha dit...

naucil veliko