30/11/09

El Barça-Madrid pot acabar als tribunals


Sí amics, una nova primícia de 1dia1causa. Acabo de llegir dos teletips de l’agencia LEFA en relació a les possibles conseqüències judicials del partit d’ahir. Passo a resumir-los abans que els pugueu veure a la CNN i al Canal Català del Vallès Occidental:

Per començar, un Boix Noi que respon a les inicials de XZ$&TYCRISTIANOFILLDEPUTA%&$#S, ha denunciat per estafa a l’empresa “Calentadores y Lásers Hermanos Sánchez SL” al considerar que li van vendre un làser de puta merda que no va desintegrar ni perforar els teixits corporals de Cristiano Ronaldo. “El tio que me lo vendio me dijo que era un rayo como el de la Estrella de la Muerte, pero solo hace lucesitas” ha declarat, molt afectat, el jove seguidor del Barça de 73 anys. Els advocats de l’acusació demanaran a “Calentadores y Lásers Hermanos Sánchez SL” una indemnització de 93 milions d’euros.

Per altra banda, Miguel Pardeza –que és aquell hobbit que treballa pel Madrid però que ningú sap què hi fa- ha informat aquest matí que els serveis jurídics de l’entitat estan estudiant portar el Barça-Madrid davant del Tribunal Constitucional. Segons el hobbit, l’aturada de Valdés atempta contra drets fonamentals de la persona i la rematada d’Ibra “era cañardo y eso no se vale”. Roberto García-Calvo, membre en actiu de l'alt tribunal tot i la seva defunció el passat mes de maig, ha declarat a Iker Jiménez que veu indicis suficients per admetre la causa a tràmit.

5 comentaris:

Unknown ha dit...

el vídeo del làser el van fer els del marca amb after effects després del partit, està clar que sinó hauria caigut fulminat

Modgi ha dit...

la conjunció làser verd+pepe va fer que per un moment veiés el making off del maquillatge d'uve (no de vendetta sinó de vextraterrestres). Mantingui'ns informàtics, sisplau.

Anònim ha dit...

Si contracten el Pau Molins, com a mínim, s'asseguraran que no els tanquin en presó preventiva...

Valero Sanmartí ha dit...

Jo em sento estafat. A Antena 3 van dir "Con Cristiano Ronaldo el Madrid sale a jugar con el marcador a 0-1".

¿Què passa, motherfuckers de A3? ¿Teniu diselèxia o sou així de cretins i subnormals?

Josep ha dit...

Ja veig l'equip CSI investigant el tema.