23/11/09

A les cotes més altes

Aquest cap de setmana vaig anar a Granada. Tot molt bé. Quan et demanes una beguda et serveixen una tapa. N'hi ha que diuen que són gratis, però els catalans sabem que ja les hem pagat abans de sobres. En tot cas, aquest post no vol ser un tractat sobre dèficit fiscal i pescaito frito.

Resulta que passejant pel parc de García Lorca, el meu amic D. (Ceutí de naixement, format a Granada i actualment català) va dir que el pic més alt de la Península era el Mulhacen. Jo, que en la meva vida només m'he sentit atret pel pic de Trotsky, vaig rectificar-lo situant a l'Aneto com a la cima més alta. Vull apuntar que estem parlant de dues putes merdes de 3000 metres que qualsevol sherpa pujaria fent el pino-puente només per defecar-hi, però el cas és que vem fer una aposta.

I sí amics, vaig guanyar aportant documents irrefutables:


Pd. Si fan clic a la imatge, s'amplia. És màgia i ho he fet jo.
Pdd. S'ha censurat el cognom del protagonista per preservar la seva intimitat. Però buenu, que sóc jo.
Pddd. Poden veure que hi ha fragments escrits en Comic Sans fet que dóna més veracitat al document. És la lletra de Déu i de les guarderies.

7 comentaris:

greips ha dit...

diari as? gmail en castellà? aiaiaiiiii

Ghandi ha dit...

Roncero i Relaño són lectires obligatories. La resta estan posats en photoshop per tapar pàgines vergonyats com pornotube, chicasconsorpresa.com y un blog que es diu pajasmentales.

mrpage ha dit...

Sí, ya. I buscar "primavera sound" al Google ho has possat per fer-te el modernillu, oi?

Per cert, et dono la raó. L'Aneto és el més alt, i amb diferència.

Pare Bukkàkez ha dit...

A més, a l'Aneto s'hi fan uns caldos en tetrabrick deliciosos. El de "perro de corral" és excels.
I com no, etiquetats en Comic Sans.

http://is.gd/52F9W

javilon5 ha dit...

Em penso, senyor Ghandi, que aquesta entrada de la Wikipedia és falsa.

La meva sospita es basa en que s'esmenta un lloc anomenat "Huesca" que tothom sap que és un nom inventat per Tolkien i que queda a les contrades nord-oest de Mordor allà on les Orcs femella són tan brutes que es confonen amb els Orcs mascles, fet origina la majoria de baralles de taverna.

A banda d'això, ¿quan va protagonitzar el mesurament de l'alçada de la muntanya es va recordar de lligar-se una bandera a la punta de la "murcilla"?

Salva ha dit...

Aaaaaaaaahhh! Alerta! El Ghandi fent gala de la seva paraula a l'hora de pagar apostes!!!!!! QUE LO SEPA TOL MUNDO: el mamón em deu un sopar d'una aposta que va perdre fa més de dos anys i sempre que li dic es fa el suec!!!! Davant aquest flagrant cas de reincidencia hauré de recorrer a la fiscalia de l'estat, perquè lo qués a l'audiencia nacional em van dir que si l'acusat no era de l'entorn de l'entorn de l'entorn de julio medem no podien trincar-lo, i el síndic de greuges em va dir que si no s'havien vulnerat els drets successoris de la quantitat apostada m'hauria d'escalfar el sopar jo mateix!

Josep ha dit...

Cal que algú tregui aquests temes:

- L'Aneto és a l'Alta Ribagorça. Cal cosiderar-lo un pic aragonès o un pic català?

- El Teide, a les illes Canàries, és el pic més alt de l'Imperi Espanyol d'Ultramar.

- El sexe diürn és millor que el nocturn.

Un servidor està massa enfeinat i no ho farà, però aquí els tenen.