4/1/08

Caucus per a tothom


Els nord-americans han inventat el Doble Cheese Bacon i són una nació que juga a football amb les mans. Només per aquests motius ja els hauríem de fer més cas. Però, per si tot això fos poc, els americans (i més concretament els avançats estats d'Iowa i Nevada) són la llum per trobar un nou sistema d'elecció dels nostres representants. Des de l'eliminació de les monarquies absolutes, OCCIDENT VA SENSE RUMB. La nova esperança de la humanitat són els Caucus. L'elecció de qualsevol líder popular s'hauria d'establir mitjançant aquest sistema que es basa en reunir a tothom en un indret i agrupar-se a un bàndol o a l'altre segons les preferències. Ni vot secret ni polles. Així sabríem tots qui són els que voten al PP i després no tenen pebrots de dir-ho ni a les enquestes de peu d'urna. Els candidats podrien posar paradetes amb galetes i beguda o regalar coses per atraure als ciutadans cap a la seva cantonada. Tot això que hi guanyaríem i, a més a més, podríem dir amb fonament que els Caucus són la festa de la democràcia perquè tothom sap que anar a votar, com a festa, és una puta merda. L'altra avantatge d'aquest sistema és que si no guanyen els teus ja ets al carrer en mig de la massa anònima i podeu sortir a saquejar la ciutat, un costum que, malauradament, s'ha perdut amb els segles per culpa de la imposició del fair play i altres collonades. En resum: God Bless America.

2 comentaris:

cargol ha dit...

100% d'acord.

D'altra banda, hauriem d'aprendre dels kenians que han recuperat la bella tradició de turbes saquejant-ho tot (tot i que si es poden evitar les morts, millor).

Senyor Giménez ha dit...

Potser sembla trist, però l'afirmació "Des de l'eliminació de les monarquies absolutes, OCCIDENT VA SENSE RUMB" em sembla cada dia més certa. Sovint he de reconèixer certa tendència a pensar que una dictadura (tobeta, això sí) ens aniria bé a tots. Tenint en compte que hem arribat a un punt en què els que treballem als mitjans sembla que hem dessistit de fer servir la poca llibertat d'expressió que ens queda - practiquem l'autocensura d'una manera tan automàtica com petgem l'embragatge abans de canviar de marxa - i tenint en consideració la poca necessitat que el poble sembla sentir de tallar el cap a uns quants fills de puta, que vingui un "caudillet" i ens estalvii el tramit farragòs d'haver d'anar a votar de tant en tant. I si no pot ser un tirà amable, com mínim que guanyi el PP per majoria absoluta, que vindrà a ser una mica el mateix. De totes maneres, voldria proposar una manera de millorar el sistema de Caucus: convertir-los en vetllades del club de la lluita i que els polítics es guanyin el càrrec a cops de puny, com mascles que són (especialment Fdez. de la Vega).