5/2/08

Superdiumenge o Superdimarts



Doncs trobo que això del superdimarts no està resultant gens espectacular. Ja ho tenen això els yankees: anuncien un dia com si hagués de ser la polla i després resulta que el despertador sona a la mateixa hora i a la feina tens els marrons de sempre. Quan un s'imagina un superdimarts veu majorettes desfilant per la Diagonal, les animadores dels Lakers movent els pompons als jardinets de Gràcia, zepelins que llancen xuxeries, tómboles a les cantonades, llocs de cotó fluix de sucre... no sé, alguna cosa bonica. Però no, es veu que només es dediquen a votar. Una puta merda.

Per contra, el diumenge van jugar la Superbowl que sí que és un espectacle com Déu mana. Més de 4 hores de tele, amb himne, avions, actuacions en directe, ties amb poca roba i homes gordos que xoquen i criden auuuuurghhhh!!!. Per si això fos poc el partit va tenir una jugada èpica que, com qualsevol fet històric es pot narrar de diferents maneres. Aquí van les meves:

NARRACIÓ PRETENCIOSA
Amb tercera i 5, el quarterback dels Giants, Eli Manning, va recollir l'snap i davant del blitz de la línia de New England es va veure obligat a sortir del pocket, superar a 4 defenses que volien fer-li un sack i llançar una espectacular passada que David Tyree va recepcionar a la red zone dels Patriots.

NARRACIÓ COM TOCA
El paio que tira la pilota cap endavant (que a les pelis és el que es folla a l'animadora més guapa), va pillar la cosa ovalada i, en veure que venien 4 gordos a tirar-lo a terra, va llançar el meló a tomar pel cul i un dels negres que corre el va pillar de puta potra amb una mà i el casc. Els holligans dels Giants van cridar coses com Yeeeeeaaaaahhhh!!, Wooooooowwww!!! Camooooonnnnn!!!! I van ser molt feliços i van menjar nachos amb formatge.

3 comentaris:

cargol ha dit...

On va a parar!!!!

TOTHOM sap que el futbol de meló és impossible d'entendre (tot i que el rugby australià deu n'hi do), per tant, la narració correcta és la 2.

He guanyat el concurs?

Questionaire ha dit...

El críquet també és complicat. Per cert, per què els americans li diuen futbol a això si quasi sembre la toquen amb les mans?

Anònim ha dit...

JAJAJAJAJA

t'ha faltat el tros de quan al tio que veu que li arriba un meló volador li ve el subidón dels anabolitzants.