24/7/09

Chelsea Hotel



Sí, amics, en breu hauré arribat a NY disposat a passar la meva primera nit yankee al Chelsea Hotel de Manhattan. Per aquest temple de 70 euros l'habitació, hi han perpetrat noms com Thomas Wolfe, Arthur C. Clarke, Bob Dylan, Jimi Hendrix, Lou Reed, William Burroughs, Jack Kerouac, Willem de Kooning, Jasper Johns, Patti Smith, Arthur Miller... I es conèix també que Lehonard Cohen i Janis Joplin van fotre un polvet, Dylan Thomas la va palmar per una taja i Sid Vicious s'hi va carregar a la Nancy.

Qui sap si entre tanta història, potser se m'apareix la inspiració i acabo escrivint la gran novel·la catalana del segle XXI. Però és més probable que hi faci qualsevol d'aquestes coses:

- Robar els sabonets
- Cascar-me-la
- Córrer en pilotes pel passadís
- Practicar la màgia negra
- Començar a llegir La Mala Dona del gran Doc Moriarty

4 comentaris:

javilon5 ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
javilon5 ha dit...

Una salutació, senyor Ghandi.

Espero que estigui gaudint d'allò més de les seves vacances a NY o si més no que com a mínim no es mori vostè de cap de les maneres que va vaticinar. Com fa la dita: "Pensa en totes les coses que creus que et podrien passar i a continuació ja pots descartar-les perquè de ben segur que serà una altra cosa totalment diferent." No sé si això ho va dir John Lennon o Carlos Sainz però està clar que a tots dos la vida els hi reservà aconteixements imprevisibles.

En tot cas a continuació li proposo altres activitats lúdiques que portar a terme en aquest mític hotel on es troba:

1.- Fer una repassada amb una llanterna de llum negra per tota l'habitació en busca de restes d'antics hostes.

2.- Convertir la seva habitació en un fumador de crack per a tota la gent del barri.

3.- Ensenyar els pits per la finestra, pràctica molt popular en aquest país i amb la que farà molts amics entre els vianants.

4.- Organitzar una orgia amb tot tipus d'animals o si a vostè li agraden més les persones doncs també.


Bones vacances!

Josep ha dit...

És ací on podem anotar els objectes que volem que vostè ens porti de record?

mrpage ha dit...

Quina enveja. Nosaltres també vàrem mirar per allotjar-nos en aquest hotel però al final vàrem optar per un altre, el Roosvelt, que ha aparegut en algunes pel·lícules. De fet, no hi ha lloc a Nova York que no hagi aparegut en algun flim.

Gaudeixi molt del viatge i, sobretot, no demani els horaris per pujar a les torres bessones, fa cosa d'uns 8 anys que les van fotre a terra. Per fer-hi pisos, crec.