13/1/08

Campanya Mundial per espavilar als científics


Diumenge de mudança amb tres pisos sense ascensor. Manda huevos. Als 10 minuts ja m'estava replantejant la meva vida i pensant que mai més tornaré a comprar un putu llibre o un putu DVD. Els saber ocupa mucho lugar, pesa un colló i amb els calers que m'estalviaré podré comprar drogues, alcohol i pornografia, que també ocupa espai però proporciona més plaer que els versos de Neruda (que no us enganyin els lletraferits). Als 20 minuts m'he plantejat posar en qüestió la llei de gravetat i veure si la PlayStation, l'escàner i la impressora podien no accelerar-se a 9,8 m/s i fer el trajecte des del balcó fins a la superfície terrestre sense patir cap dany. Però no amics, LA CIÈNCIA ÉS TOSSUDA i el CD de Carlinhos Brown que he utilitzat de prova pilot s'ha espatxurrat. Una víctima necessària i cap pèrdua de valor.

I ha estat aleshores quan m'he començat a cagar en els científics. Com pot ser que encara no tinguem màquines com les d'StarTreck que teletranporten a persones, animals i objectes? Els científics són uns ganduls de merda! La sèrie té més de 40 anys i voleu creure que encara no han estat capaços d'inventar el putu trasto aquest. Si podem enviar documents per internet, per què no podem enviar una butaca model Karlstad com a fitxer adjunt d'un e-mail? Tan difícil no deu ser, senyors de ciències. Clar, que el Nobel de Física del 2007 el van donar a uns paios que han descobert la magnetorrèsistencia gegant. Que putes és això? Per què cony serveix? T'ajuda quan has de fer una mudança sense ascensor? Ni de conya. És una cosa seva, de nerds, una cosa que s'expliquen en els seus clubs de ciència: "ui! he inventat la magnetorresistència" "Oh! què xaxi, pos jo l'anisotropia de la radiació còsmica de fons (Nobel 2006), a què mola?". Doncs no, no mola gens. Poseu-vos a treballar ja per resoldre els problemes de la gent perquè com hagi de fotre una altra mudança a pes, em dedicaré a posar bombes al Sincotró dels collons. He dit.

9 comentaris:

PostMo ha dit...

Ara, a toro passat, et dic, amb un somriure cínic: "M'haguessis trucat per fer la mudança... T'hagues ajudat gustosamentpffffffjuajaujaujauss... Perdó."

Ghandi ha dit...

La teva capacitat innata per tirar coses a terra et converteix en persona non grata en qualsevol mudança.En aquest sentit, pots considerar que és un do que tens.

Questionaire ha dit...

Ciència 1- Carlinhos Brown 0.

Per tot això que explica, amic Ghandi, em vaig fer de lletres.

cargol ha dit...

Pensi que el lobby de les mudances és molt poderós, per això subornen els científics perquè estudiïn coses absurdes.

Júlia ha dit...

L'única vegada que he fet mudances, mentre estava acumulant caixes al nou portal, carregada com una mula, plena de maletes i motxilles, un cotxe que estava aparcat a l'acera de davant va cridar "¡primaaaaaaa!". Jo em pensava que m'estaven insultant i em vaig girar emprenyada cridant: "¡¿tú qué?! ¡Imbécil!". I va resultar que era el meu cosí.
Fi de l'anècdota.
No sé si per l'insult o si perquè és mala persona, però no em va ajudar amb les bosses. És a dir, que sí, que les mudances són una putada comparable amb què s'apagui el calentador quan t'estàs dutxant. Per què no investiguen el foc que no s'apaga? Científics fills de puta...

mrpage ha dit...

Tot està inventat, el que passa és que no ens ho volen posar tan fàcil. Cabrons fills de puta.

Per cert Júlia, tens més anècdotes tan apassionants com aquesta?

Júlia ha dit...

Home, Albert, tinc la de quan jo era gerent del Pub Arny i vaig haver de fugir dins d'un camió de ultracongelats quan es va descobrir que el que feiem no era del tot legal, però les coses es van girar i, paradoxalment, vaig haver de prostituir-me perquè havia perdut la T10 i no podia tornar a casa. Després d'anys d'exercir la prostitució en un bar de carretera de Terol em vaig quedar embarassada i vaig donar a llum a bessons, un dels quals era negre. No els podia alimentar i els vaig donar en adopció al zoo de Berlín perquè els criés un ñu, on es van fer molt famosos però mai em van donar ni un duro dels diners que generava el seu espectacle... però, com l'anècdota de la mudança, no en tinc cap més.

Ghandi ha dit...

Eh! No utilitzin el meu bloc per creuar-se missatges i flirtejar. Agafin una habitació en un Motel de carretera.

mrpage ha dit...

Res, l'anècdota de la mudança és mil vegades més apassionant. Això de prostituir-se a Terol i quedar-se embarassada d'un nyú ja està molt vist i no és gens apassionant.

Ghandi, per favor, deixi'ns fer. No es posi pel mig. Perfavort.