27/1/08

Tenim dret a ser ganduls


Això dels blogs és com una secta destructiva. Si una setmana et despistes i no publiques res , sempre ve algú a dir-te que t'estàs apartant del camí correcte. Maleits adoradors del blogspot i fanàtics del RSS. Dues són les persones que m'han increpat per no actualitzar. Doncs ja està, no cal que continueu amb les vostres tàctiques estil Tom Cruise. I per recuperar el temps perdut, deixo apuntats dos temes que podrien haver servit per un post i que, per mandra, vaig sudar d'escriure:

1) El capitalisme s'ensorra: Sí, camarades, el dilluns ja estava a punt d'anar a assaltar els palaus d'hivern. Creia que els porcs burgesos pagarien pels seus crims i s'enfonsarien com el Dow Jones. Es veu que la Borsa es va aixecar així com mohina, com decaiguda. Ja veia la imatge de brokers fent cua per llançar-se al buit des de qualsevol gratacels. Veia als flipats de Gescartera menjant stock options amb ketchup per sobreviure. Però no, el dimarts ja tornàvem a estar igual. Mala llet, una altra vegada serà.

2) Djokovic: Començo per dir que qualsevol esport que separa els contrincants amb una xarxa és un esport de nenes i té poc interès. El tennis està dins d'aquest grup. Com esport és una puta merda, però té la sort de comptar amb un showman com Djokovic que t'entreté fent imitacions i altres numerets humorístics. Sí jo manés en el món, fotria a terra les pistes de tennis i donaria un lateshow a Jonh McEnroe, Yannick Noah i Novak Djokovick. Tots hi sortiríem guanyant.

pd. Sí, sé que aquest post és una puta merda. L'he fet perquè em deixin de molestar els de l'esglèsia de la blocologia.

4 comentaris:

mrpage ha dit...

¡Ah! Doncs a mi m'ha agradat...

Anònim ha dit...

Ja ja! els de "l'església de la blocologia"!

Sí que és cert que a vegades donen molt pel sac!

Salut!

Lord Chyron ha dit...

Com deia Spiderman, un gran blog comporta una gran responsabilitat. O el que és el mateix, la gent que teniu blog feu molta ràbia, sou més guais només per tenir blog i a sobre carregueu als vostres amics sense blog amb una tasca titànica (llegir tots els blogs dels amics), així que com a mínim, apetxuga i actualitza sovint, fill de puta.

Dit això, Novak Djokovic està sobrevalorat. Perquè hagi fet unes quantes imitacions de merdeta no vol dir que sigui el salvador divertit del tennis. Ahir vaig veure un rato la final i semblava un bon xuloputes, el serbi aquest. En un duel amb Nadal no sé qui faria més ràbia. I el Tsonga és un freak de 3 parells de collons, un tio que no tarda ni 2 segons en sacar, encara que li costi una doble falta... L'únic tennista que mola és Fèlix Mantilla, i punt.

Unknown ha dit...

Djokovic fa gràcia, almenys a mi.

Sergi Casal, allò sí era un tros de tennista. I un dia va sortir a la revista "Barragán" disfressat de pidolaire amb el señor Barragán. Chí cheñó!