7/1/08

Psicoteràpia pels nostres arbres


Llegeixo al 20 minutos que els arbres pateixen estrès. I no m'estranya gens. Si jo fos un arbre també estaria cagat. Tu estàs allà tranquil·lament per donar ombra, fent la teva fotosíntesis, sense molestar a ningú i només fas que escoltar a gent parlant de canvi climàtic, de sequera o d'incendis a Californià; que vosaltres direu "Califòrnia està lluny!", però de tots és sabut que amb això de l'Internet, els mòbils i el Twitter el món se'ns ha fet més petit. Total, que ni que siguis un arbre de fulla perenne, amb tanta mala idea et quedes més calb que el desgraciat de la F1 de Telecinco. I per si fos poca l'amenaça Al Gore, cada dia hi ha més gossos de races perilloses passejant la seva mala llet pel carrer, orinant a les soques i fent agra una clorofil·la que ja no serveix ni per a la puta merda de xiclets (que també dius: gilipolles, podent comprar un Bang Bang de fresa y platano per què cony compres xiclets de clorofil·la... però aquest seria un altre tema). El darrer factor estressant són els frikis-kumbas que es dediquen a abraçar als arbres sense presentar-se ni res: aneu buscar pilinguis i deixeu els vegetals en pau que ells ja trinquen amb la polinització. Degenerats.

Per tot això, cal que les institucions prenguin mesures i posin terapeutes disposició dels arbres. De tots és sabut que la bazofia dialèctica tipus Jorge Bucay (paradoxalment, un assassí d'arbres) pot servir a Plataners i Xiprers: "Vos debeeeesss confiar en vustrass raiiiizeees fuuuertes!", "esta situación os debe ajuuudaar a creecééé", "que la persooona no os impida veeer al pueblo"... i merdes per l'estil, potser poden ajudar als nostres arbres a superar aquesta situació tan traumàtica a la que els hem abocat.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

i si diem a Parcs i Jardins que disolguin uns quants tranquimazins a l'aigua?

Tot sigui per ajudar...

mrpage ha dit...

Un argentí parlant a un bosc és una amenaça tan temible com el foc. Abans gasolina i llumins en un bosc que un argentí amb la seva estúpida cantarella.

Unknown ha dit...

Bucay faria que els arbres es suicidessin.