4/11/09

Epidèmia


Heu provat d'anar al CAP aquests dies? És l'escena més apocalíptica des que Spencer Tunick va fotografiar gent en pilotes a Monjuic. Tos, mascaretes, deliris, mares que devoren els seus fills i metges llegint revistes d'aeromodelisme.

Fa un temps ja vaig anunciar-ho i els meus temors s'han confirmat: he estat víctima del virus que amenaça la nostra societat. No puc assegurar si és grip A, grip XXX, grip aviar, grip del calamar, grip espanyola, dengue, èbola o Windows 7. El que sí us puc dir és que els símptomes són el següents:

- Tos
- Malestar general
- Febre
- Mal de cap
- Expectorar cries de velociraptor
- Convertir-te en gremlin si et toca l’aigua
- Gegantisme genital
- Recitar Jacint Verdaguer sense utilitzar la lletra e
- Butllofes de pus amb gust de Danonino (anteriorment Petit Suisse)
- Mirar els Matins de Josep Cuní

7 comentaris:

Dr. Muerte ha dit...

Aquí la recepta del doctor.

- Surti al carrer en pilotes cridant "us mataré a toooots!". Ja veurà com serveis socials es farà càrrec de vostè des del primer moment.

Albert B. i R. ha dit...

Buff! Doncs curi's ben aviat!

javilon5 ha dit...

Suar, senyor, sui molt. Si no sap com llavors segueixi buscant fotografies d'infermeres com aquesta i de ben segur que aviat se li acut alguna cosa.

Que es millori aviat!

Josep ha dit...

EN CADA MOMENT CAL FER ALLÒ QUE TOCA.

Me la bufa si fa calor i la gent va en samarreta: som a 4 de novembre i cal menjar castanyes i moniatos, i començar a comprar torrons.

Som a 4 de novembre i toca anar al CAP amb un trancassu de tres parells de pulmons. Si no tens la gripa no ets ningú. Collons!

albert ha dit...

Vagi al CAP de Ventdelplà i demani per la dra. Teresa. Una gran professional.

Senyor Merdevalista ha dit...

Collons. A suar, com li diuen, i a purgar. I si és el porcinam, doncs miri... al final se suposa que tots l'hem de passar, no és cert?

Salutacions.

Anònim ha dit...

naucil veliko